Skocz do zawartości
Forum użytkowników

Krzysztof Dziekoński

Użytkownik
  • Ilość treści

    33
  • Rejestracja

Reputacja

1 Neutral
  1. Sprawa się rozwiązała metodą prób i błędów. W id miałem podane ID xxx i na poprzedniej umowie działało, dziś usunąłęm ID i zostawiłem same cyfry i wysłało się. Dzięki MARCIN e-kupowanie.pl za zainteresowanie
  2. Niestety teraz mi piszą że wszystko jest ok, do konta menagera inpostu może być podpiętych kilka kont allegro, czyli wracam do punktu wyjścia, nadal nie wiem nic.
  3. aaaa. widzisz teraz sobię myślę że do konta mam inny adres email niż do inpostu. Napisałem do nich ale odpowiedź jest następująca: Konto w integracji może być przypisane wyłącznie do adresu zrejetrowanego do konta Umowy w tym wypadku jest allegro3........pl Proszę własciwe konto Allgro zintegrować w aplikacji InPost a w koncie nie mam w adresie 3 , ten adres jest przypisany do innego konta, z którego akurat nie korzystam.
  4. Dostałem informację że ID się nie zmienia bo zależne jest od nipu, Token też prawidłowy
  5. Wersja 1.31, token był podany nowy przez inpost, gdyż też myślałem że to może być problemem, autoryzację konta też robiłem 2 krotnie dla sprawdzenia czy wszystko ok. Jednynie zastanawia mnie że teraz muszę kliknąć opłać jak robię paczki przez stronę paczkomatów , wcześniej tego nie było, czy to nie może być przyczyna ?
  6. Ja niestety mam problem z wysyłaniem paczek do inpost, do czasu gdy mieliśmy umowę z inpostem na paczki paczkomatowe wszystko chodziło jak trzeba, po przejściu na paczkomaty allegro nie mogę generować etykiet, pojawia się błąd : Tworzenie paczki 1535/2019: {"status":403,"error":"forbidden","message":"Access forbidden for this token.","details":{}} Ktoś coś podpowie ?
  7. Przy próbie eksportu przesyłek do paczkomatów allegro wyskakuje taki błąd, co może być przyczyną, token wpisany, używany do tej pory przy zwykłych paczkomatach: Tworzenie paczki 1473/2019: {"status":403,"error":"forbidden","message":"Access forbidden for this token.","details":{}}
  8. Od zainstalowania najnowszej aktualizacji, nie dość że nie da sie wysłać żadnej aukcji to przy przejściu między zakładkami myśli ok 30 sekund i albo zatrybi albo pokazuje się puste okno, brak jakichkolwiek transakcji, pojawiają się dopiero po wyłączeniu i ponownym włączeniu, ta sama sytuacja dzieje się z subiektem, od tego samego momentu. Puste karty.
  9. Czy ktoś rozwiązał już problem z wysyłaniem aukcji mam kilka problemów : 1. (Wysyłanie oferty "HQ PODNOŚNIK STOJAK DO PŁYT TOOLLAND GIPS KARTON" na konto krzytronik_pl w serwisie Allegro.pl (Polska): An error has occurred HTTP Status: Bad Request (400) usunięcie w dodatkowych informacji o dostawie niweluje błąd ale tylko na 1 próbę wystawienia, potem pojawia się ponownie. 2. przewija mi się błąd (Wysyłanie informacji o przesyłce nie powiodło się. Zdalny serwer zwrócił błąd: Podany identyfikator transakcji jest nieprawidłowy.) 3. Pobieranie pełnych danych (bez opisu oraz zdjęć) oferty 8004713206 dla konta krzytronik_pl z serwisu Allegro.pl (Polska): Forbidden HTTP Status: Forbidden (403) i tak wiele ofert. 4. Brak uzupełnionych parametrów w "specyficzne: w powielonych aukcjach. Żadna aukcja mi się nie wystawiła, cenniki i autoryzacja zrobiona, aukcja powielona po aktualizacji.
  10. Poradziłem sobie, okazało się że coś się zmieniło, miałem zaznaczone w konfiguracji że paczka będzie nadana w punkcie, zmieniłem na odbiór przez kuriera i wskoczyły gabaryty z powrotem.
  11. Zainstalowałem 1.30.5 i zniknęły mi gabaryty w paczkomatach, jak to odkręcić ? Wcześniej miałem 1.30.0 jak dobrze pamiętam. Paczki wysyłane do inpostu przez shipx.
  12. tak wtedy się robią, to już wczoraj znalazłem, ale fajnie by było nie musieć o tym pamiętać. Jeśli jest taka możliwość.
×