Jakub Wawrzeńczak 4 Napisano 2 Lipca Udostępnij Napisano 2 Lipca w Raporty sprzedaży SelloNX Dzień dobry, potrzebuję pomocy w przygotowaniu raportu dla sprzedaży z SelloNX - potrzebuję zestawienie sprzedanego asortymentu. Dla towarów Allegro mam przygotowany osobny magazyn i próbowałem wygenerować sobie jakieś zestawienia z gotowych raportów, ale.... 1. Magazyn utworzyłem dość nie dawno, wcześniej sprzedaż odbywała się z magazynu domyślnego (MAG), w związku z czym nie mam tam pełnej informacji. 2. Mam jeszcze stare aukcje, w których nie zaktualizowałem magazynu. Czy jest możliwość zebrać asortyment, który był sprzedany na paragonach i fakturach utworzonych z poziomu sello? Cytuj Link to postu
Dariusz Bachurski 62 Napisano 3 Lipca Udostępnij Napisano 3 Lipca w Raporty sprzedaży SelloNX Proszę na priv napisać o jakie dane dokładniej chodzi w takim raporcie - może pomogę. Czy połączenie bazy Sello nx jest z Subiektem nexo czy GT? 1 Cytuj Link to postu
Polecane posty