Bartosz Kufel 2 Napisano 8 Lipca Udostępnij Napisano 8 Lipca w Termin płatności wynagrodzeń Dzień dobry, jest jakiś sposób, aby schemat tworzył rozrachunek na podstawie daty wypłaty wynagrodzenia? Mam listę płac z czerwca, księgowana na ostatni dzień czerwca, a data w rozrachunku powinna być 10-07-2025. Link to postu
Roman Budzisz 342 Napisano 9 Lipca Udostępnij Napisano 9 Lipca w Termin płatności wynagrodzeń Proszę powołać nowy rodzaj rozrachunku typu Zobowiązanie i określić termin płatności na 10 dni. Ten typ rozrachunku wskazać jako domyślny dla konta rozrachunkowego Rozrachunków z tytułu wynagrodzeń. Program będzie dla tworzonego rozrachunku w zapisie na to konto określał termin na podstawie definicji tego rozrachunku. 1 Link to postu
Bartosz Kufel 2 Napisano 9 Października Autor Udostępnij Napisano 9 Października w Termin płatności wynagrodzeń W dniu 9.07.2025 o 10:37, Roman Budzisz napisał: Proszę powołać nowy rodzaj rozrachunku typu Zobowiązanie i określić termin płatności na 10 dni. Ten typ rozrachunku wskazać jako domyślny dla konta rozrachunkowego Rozrachunków z tytułu wynagrodzeń. Program będzie dla tworzonego rozrachunku w zapisie na to konto określał termin na podstawie definicji tego rozrachunku. Dzień dobry, tak zrobiłem, lecz w dekrecie dalej mi wskakuję standardowe zobowiązanie, zamiast tego utworzonego. Link to postu
Rozwiązanie Jacek Izydorczyk 1 926 Napisano 11 Października Rozwiązanie Udostępnij Napisano 11 Października w Termin płatności wynagrodzeń Proszę jeszcze sprawdzić ustawienia konta niższego poziomu, prawdopodobnie "231-Pracownicy". 1 Link to postu
Polecane posty