Michał Pyrek 11 Napisano 8 Lipca 2025 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2025 w Ustawienie przesyłki Inpost Chcę się upewnić jak powinna wyglądać konfiguracja gdy mam umowę i co miesiąc dostaję fakturę od Inpostu. Czy wszystkie listy przewozowe mogę generować z oznaczeniem dostawcy "Wysyłam z Allegro"? Jest możliwość że jakieś przesyłki się zdublują? Chodzi mi o rozróżnienie przesyłek w wersji smart i bez smart. Czy ta konfiguracja pozwala mimo ustawienia wszystkich wysyłek Inpostowych wymienionych wyżej (dla wersji smart i bez) można drukować spiętym ustawieniem do zamówień z poziomu ustawień systemowych jako "Wysyłam z Allegro"? Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 561 Napisano 9 Lipca 2025 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2025 w Ustawienie przesyłki Inpost Poprzez integrację WzA można generować jedynie przesyłki dla zamówień pochodzących z Allegro. I tutaj identyfikacja czy zamówienie jest Smart czy nie dokonywana jest po stronie InPostu i bazuje na adresie email kupującego. Cytuj Link to postu
Polecane posty