Skocz do zawartości

[Sello 56.0] czas wysyłki / dostawy widoczny w zamówieniu ?

Polecane posty

Proponuję rozważyć, czy udało by się wprowadzić do Sello dane o czasie wysyłki/dostawy dla złożonych zamówień. Dla mnie było by to bardzo pomocne.

W Allegro te dane prezentują się następująco (dla jednego z zamówień):

image.png.9c7d66a96776aaddac935d84230dde0b.png

Czy takie dane są w API?

Teraz, Bartosz Rosa napisał:

Są zwracane jakieś dane związane z czasem dostawy od-do oraz z czasem nadania od-do. Zapisuję aby dodać takie dane. Czy te dane potrzebne są na liście zamówień czy w samym oknie zamówienia?

Kolumna była by zasadna w moim wypadku. Można by posortować po wymaganej dacie nadania.

PS

BTW czy to tylko moje spostrzeżenie, że kolumna "dostosowuje się" do swojej nazwy (chyba nie każda...?)? Np. ciągle zmniejszam (w AW) kolumnę Data zakupu:

image.png.49dd0de156549fa1c4bede5c0d88c34a.png

Nie jest potrzebna taka szeroka, zabiera miejsce. I ciągle (chyba po uruchomieniu programu) wraca do "swojej" (?) szerokości... 

Mam wrażenie, że w tym wypadku szerokość narzuca opis:

image.png.1573cbf2e3121055849511a0167ea00a.png

🤔

W dniu 15.07.2025 o 13:24, Bartosz Rosa napisał:

Wygląda na jakiś problem z autodopasowywaniem kolumn w przypadku grupowania. Zgłoszone do odpowiedniego zespołu.

Wydaje się, że odznaczenie poniżej wskazanej opcji nieco poprawia sytuację...

image.png.a5fa0d0672b66d9d51dcd92225d79703.png

Edytowane przez MARCIN e-kupowanie.pl
  • Lubię to 1