Popularny post. Anna Smolarska 47 Napisano 14 Lipca 2025 Popularny post. Udostępnij Napisano 14 Lipca 2025 w Filtrowanie po cechach i grupach asortymentu w ofertach internetowych W ofertach internetowych brakuje mi w filtrach cech i grup (pochodzących z Subiekta GT), które były w Sello1. Przy setkach aukcji wygodniej jest odpalić cechę (u mnie to nazwa producenta) lub grupę, by widoczne były tylko potrzebne aukcje. Teraz trzeba się przekopywać przez wszystkie aukcje lub używać lupki, która i tak nie odsiewa pozostałych aukcji tylko ustawia się na pierwszej aukcji spełniającej wymagania. 3 Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 561 Napisano 15 Lipca 2025 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2025 w Filtrowanie po cechach i grupach asortymentu w ofertach internetowych Wydzieliłem zgłoszenie do osobnego tematu, żeby łatwiej śledzić. Zapisane do realizacji. 1 Cytuj Link to postu
Polecane posty