Popularny post. Mariusz Sosnowski 5 Napisano 12 Września 2025 Popularny post. Udostępnij Napisano 12 Września 2025 w API do Portalu Dokumentów Mam krótkie pytanie. Czy macie w planach utworzenie API do Portalu Dokumentów? Potrzebuje zrobić system do automatycznego kategoryzowania kosztów według wewnętrznych zasad i idealnym źródłem danych byłyby skany faktur, które są umieszczone w Portalu Dokumentów, ale w tym momencie nie dokopałem się do takiej funkcjonalności. Chyba że czegoś nie zauważyłem? 5 Link to postu
Ewa Matejek 91 Napisano 12 Września 2025 Udostępnij Napisano 12 Września 2025 w API do Portalu Dokumentów Na ten moment takie rozwiązanie nie jest dostępne. Będziemy analizować temat i ocenimy, co możemy w tym zakresie zrobić. Link to postu
Popularny post. Dawid Adamski 5 Napisano 30 Września 2025 Popularny post. Udostępnij Napisano 30 Września 2025 w API do Portalu Dokumentów Dołączam się do zapytania. Z chęcia bym zautoamtyzował możliwość wrzucania dokumentów. 5 Link to postu
Grzegorz Kociumbas 2 Napisano 14 Maja Udostępnij Napisano 14 Maja w API do Portalu Dokumentów Również dołączam się do prośby. 1 Link to postu
Polecane posty