Marta Nowacka 2 Napisano 6 Października Udostępnij Napisano 6 Października w Dodawanie osoby fizycznej Witam, chciałam zapytać, czy z poziomu dekretu księgowego można wprowadzić do kartoteki dane osoby fizycznej (księga rachunkowa)? Wiem, że w kartotece jest taka możliwość np. poprzez skrót Ctrl + O, a wpisując konto (w pozycji dekretacji) i próbie dodania nowego kontrahenta nie ma już takiej możliwości (działa tylko skrót Insert), który pozwala wpisać dane firmy. Czy można jakoś wyłączyć pojawienie się okienka z prośbą o wpisanie NIP/REGON w przypadku wprowadzania osoby fizycznej? Link to postu
Martyna Świdzińska 173 Napisano 6 Października Udostępnij Napisano 6 Października w Dodawanie osoby fizycznej Dzień dobry, 15 minut temu, Marta Nowacka napisał: chciałam zapytać, czy z poziomu dekretu księgowego można wprowadzić do kartoteki dane osoby fizycznej (księga rachunkowa)? Wiem, że w kartotece jest taka możliwość np. poprzez skrót Ctrl + O, a wpisując konto (w pozycji dekretacji) i próbie dodania nowego kontrahenta nie ma już takiej możliwości (działa tylko skrót Insert), który pozwala wpisać dane firmy. Na ten moment nie ma takiej możliwości, temat mamy zapisany do wdrożenia w jednej z najbliższych wersji programu. 15 minut temu, Marta Nowacka napisał: Czy można jakoś wyłączyć pojawienie się okienka z prośbą o wpisanie NIP/REGON w przypadku wprowadzania osoby fizycznej? W parametrach Pobierania danych klienta istnieje możliwość wyłączenia wyszukiwarki GUS dla osób fizycznych. 1 Link to postu
Marta Nowacka 2 Napisano 6 Października Autor Udostępnij Napisano 6 Października w Dodawanie osoby fizycznej 2 godziny temu, Martyna Świdzińska napisał: Na ten moment nie ma takiej możliwości, temat mamy zapisany do wdrożenia w jednej z najbliższych wersji programu. OK. To w takim razie czekam z niecierpliwością 2 godziny temu, Martyna Świdzińska napisał: W parametrach Pobierania danych klienta istnieje możliwość wyłączenia wyszukiwarki GUS dla osób fizycznych. Dziękuję 1 Link to postu
Polecane posty