Łukasz Bednarz 1 Napisano 10 Października 2025 Udostępnij Napisano 10 Października 2025 w Znaczniki do kont księgowych - brak możliwości ustawienia W 2025 roku możliwe było zbiorcze dodanie znaczników do kont księgowych – z tej funkcji korzystano. Jednak po utworzeniu okresu obrachunkowego na rok 2026, określeniu typu jednostki oraz przejściu do planu kont, przy próbie dodania znaczników pojawia się komunikat jak w załączniku. NEXO w najnowszej wersji (56.1.0, aktualizowane wczoraj). Link to postu
Martyna Świdzińska 244 Napisano 13 Października 2025 Udostępnij Napisano 13 Października 2025 w Znaczniki do kont księgowych - brak możliwości ustawienia Dzień dobry, znaczniki w programie są powiązane z datą obowiązywania. W wersji 56 nie obejmowały one roku 2026, stąd brak powiązanych pól. W wersji 57 funkcjonalność zostanie rozszerzona, umożliwiając pracę ze znacznikami w tym okresie. Link to postu
Bożena Skrzypecka 1 Napisano 18 Maja Udostępnij Napisano 18 Maja w Znaczniki do kont księgowych - brak możliwości ustawienia Ja mam wersję 60.1.1 i w planie kont po otwarciu nowego okresu obrachunkowego nie mogę ustawić znaczników. U podatnika rok obrachunkowy jest os 1 kwietnia 2026 do 31 marca 2027. Co robić. To jest koszmar. Link to postu
Infobot nexo 358 Napisano 25 Czerwca Udostępnij Napisano 25 Czerwca w Znaczniki do kont księgowych - brak możliwości ustawienia Zgłoszenie zostało zrealizowane w wersji 61.0.0.9362. Fragment listy zmian: Naprawiono błąd uniemożliwiający ustawianie znaczników dla kont księgowych po otwarciu nowego okresu obrachunkowego obejmującego rok 2027. Link to postu
Polecane posty