Wadim Szczyrski 13 Napisano 13 Października Udostępnij Napisano 13 Października w Dodawanie faktur z dysku do programu - błąd Dzień dobry, dzisiaj pojawił mi się dzisiaj poniższy błąd. Troszeczkę jestem ciekaw jaki był powód (prawdopodobnie zmiana sieci WiFi przy pracy zdalnej), ale bardziej mnie interesuje dlaczego nie mogę nic z tym komunikatem zrobić? Tzn. zablokował on wszelkie polecenia do pracy z programem (brak jakichkolwiek przycisków) i jedyne, na co zareagował to Alt+F4. Mała prośba, można dorobić do niego jakieś przyciski typu OK, Zamknij, Spróbuj ponownie lub "Przykro nam, ale to twoja wina":) Link to postu
Kacper Panek 342 Napisano 16 Października Udostępnij Napisano 16 Października w Dodawanie faktur z dysku do programu - błąd Dzień dobry, okno z komunikatem ma opcję zamknięcia, natomiast w przedstawionym przypadku jest ona schowana poza ekranem. Postaramy się o poprawę wyświetlania tego komunikatu dla wybranych rozdzielczości. Obejściem na ten moment jest np. wspomniane przez Pana skorzystanie ze skrótu Alt+F4. Link to postu
Polecane posty