Mateusz Kozelan 0 Napisano 29 Października 2025 Udostępnij Napisano 29 Października 2025 w zmiana statusu paczki dla allegro delivery Dzień dobry, Jak ustawić żeby sello zmieniało mi status i wysyłało do allegro np po odebraniu przesyłki przez kuriera. Obecnie ta dzieje mi się tylko dla inpost. Proszę o pomoc, szukałem tematu ale nic nie udało mi się znaleźć. Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 618 Napisano 29 Października 2025 Udostępnij Napisano 29 Października 2025 w zmiana statusu paczki dla allegro delivery Czy zmiana statusu paczki u kuriera zmienia się w Sello w kolumnie? Cytuj Link to postu
Mateusz Kozelan 0 Napisano 29 Października 2025 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2025 w zmiana statusu paczki dla allegro delivery nie, jest cały czas " utworzona" nie zmienia się po odebraniu przez kuriera Cytuj Link to postu
Rozwiązanie Bartosz Rosa 2 618 Napisano 29 Października 2025 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 29 Października 2025 w zmiana statusu paczki dla allegro delivery O ile dobrze pamiętam, w obsłudze WzA w starym Sello tak już było, że jest tam pokazywany status utworzenia przesyłki ale w serwisie WzA, nie zaś status przesyłki od kuriera docelowego. Cytuj Link to postu
Mateusz Kozelan 0 Napisano 29 Października 2025 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2025 w zmiana statusu paczki dla allegro delivery czy w sello NX zostało to zmienione? Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 618 Napisano 3 Listopada 2025 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2025 w zmiana statusu paczki dla allegro delivery Tak. W Sello NX jest dedykowana usługa chmurowa, która monitoruje przesyłki aż do statusu ostatecznego i o każdej zmianie powiadamia Sello NX - więc nawet nie trzeba robić synchronizacji aby te statusy pobierać (choć można w razie potrzeby). Cytuj Link to postu
Polecane posty