Zbigniew Walkiewicz 0 Napisano Wtorek o 21:52 Udostępnij Napisano Wtorek o 21:52 w Mikrogratyfikant GT instalacja Witam, Chciałem doinstalować mikrogratyfikanta GT do istniejącej instalacji Rachmistrza GT i nie bardzo wiem jak bo nie można go wybrać? Czy został usunięty już i nie można go doinstalować? Wersja najnowsza InsERT_GT_1_84_SP1_HF1. Jedyne co można zainstalować to to co na screenie. Link to postu
Kacper Panek 342 Napisano Środa o 07:24 Udostępnij Napisano Środa o 07:24 w Mikrogratyfikant GT instalacja Dzień dobry, wraz z systemem InsERT GT instalowane są wszystkie programy wchodzące w jego skład. W związku z tym mikroGratyfikant GT jest już zainstalowany na Pana komputerze. Można go uruchomić np. z poziomu Rachmistrza GT, korzystając z menu widocznego w lewym górnym rogu ekranu: Link to postu
Zbigniew Walkiewicz 0 Napisano Środa o 12:46 Autor Udostępnij Napisano Środa o 12:46 w Mikrogratyfikant GT instalacja u mnie to wygląda tak, nie mam całej reszty bo mi nie potrzebna, tylko Rachmistrz i mikrogratyfikant GT który chcę doinstalować. W jaki sposób mogę to zrobic skoro nie ma nigdzie tej opcji do wyboru? Muszę całą zbędną resztę doinstalować? Link to postu
Andrzej Kubik 1 572 Napisano Środa o 14:18 Udostępnij Napisano Środa o 14:18 w Mikrogratyfikant GT instalacja Panel Sterowania -> Programy i Funkcje -> InsERT GT -> pr. kl. myszy -> Zmień -> Zmodyfikuj -> Link to postu
Zbigniew Walkiewicz 0 Napisano Środa o 15:18 Autor Udostępnij Napisano Środa o 15:18 w Mikrogratyfikant GT instalacja ok dziękuję za pomoc o to mi chodziło, sprawdziłem też że z pliku instalacyjnego jak wybierzemy tryb instalacji z pełnym interfejsem to jest możliwość doinstalowania modułu jaki się chce. pozdrawiam Link to postu
Polecane posty