Dominik Halamoda 0 Napisano 5 Listopada Udostępnij Napisano 5 Listopada w Błąd podczas wydruku paragonu Chciałbym zgłosić błąd pojawiający się w przypadku chęci wydrukowania na drukarce (format A4) zafiskalizowanego paragonu. Po wybraniu drukarki program nie drukuje paragonu tylko zamyka się okno drukowania, aby wydrukować paragon muszę zapisać go do pliku pdf a potem dopiero wydrukować. Link to postu
Daniel Kozłowski 1 506 Napisano 5 Listopada Udostępnij Napisano 5 Listopada w Błąd podczas wydruku paragonu Nie potwierdzam opisanego problemu, u mnie program działa poprawnie. Proszę pokazać (zrzuty ekranu) co dokładnie Pan robi, może być na podmiocie demo. Wersja programu: 57.0.0. Link to postu
Dominik Halamoda 0 Napisano 5 Listopada Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada w Błąd podczas wydruku paragonu Wybieram drukarkę i nie drukuje. Link to postu
Andrzej Kubik 1 618 Napisano 5 Listopada Udostępnij Napisano 5 Listopada w Błąd podczas wydruku paragonu A ile egz ma Pan ustawione w "Parametrach głównych"? 1 Link to postu
Dominik Halamoda 0 Napisano 5 Listopada Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada w Błąd podczas wydruku paragonu Jeden egzemplarz. Link to postu
Rozwiązanie Daniel Kozłowski 1 506 Napisano 5 Listopada Rozwiązanie Udostępnij Napisano 5 Listopada w Błąd podczas wydruku paragonu 12 minut temu, Dominik Halamoda napisał: Jeden egzemplarz. Mi to jednak przypomina zero Link to postu
Dominik Halamoda 0 Napisano 5 Listopada Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada w Błąd podczas wydruku paragonu Nie zauważyłem tego. Dzięki Link to postu
Andrzej Kubik 1 618 Napisano 5 Listopada Udostępnij Napisano 5 Listopada w Błąd podczas wydruku paragonu Nie zauważyłem tego. Dzięki To rozumiem, bardziej mnie ciekawi gdzie Pan zobaczył jeden egzemplarz Link to postu
Polecane posty