Skocz do zawartości

Jak powiązać sposób dostawy paczki w sello NX z usługą kartotekową w Subiekt nexo PRO?

Polecane posty

Dzień dobry,

W Sello NX w konfiguracji -> Sposoby dostawy paczek - utworzyłem sposoby dostawy paczek, np. InPost Paczkomat, InPost Kurier z przypisaną integracją InPost. W karcie powiązania z Integracją np. Empik - mogę powiązać z daną usługą w serwisie, ale dodając integrację Subiekt nexo - pole wyboru jest puste. Nie mogę wybrać usługi z kartoteki Subiekta nexo.

Jak zatem powiązać sposób dostawy w Sello NX z usługą kartotekową w Subiekt nexo? Brak tego powiązania uniemożliwia utworzenie dokumentu wstępnego oraz wystawienia faktury z odpowiednią pozycją.

Dziękuję za wsparcie ;) 

sello_nx.png

Edytowane przez Tomasz Gawrych
treść

Dostawy dla Subiekta nexo są pobierane właśnie z subiektowego słownika Sposoby dostawy (muszą być te usługi aktywne) oraz z dokumentów Subiekta, w których występują usługi na pozycjach, zawierających słowa kluczowe identyfikujące dostawę - konfiguracja tych słów kluczowych jest w parametrach konta integracji.

I rozumiem, że po rozwinięciu tej listy jest ona pusta?

Chyba najszybciej będzie podesłać do nas bazę, to zweryfikujemy na działającym organizmie.

Proszę o przesłanie bazy danych za pomocą Formularz kontaktowy - Dla użytkowników - InsERT. Proszę w formularzu powołać się na ten wątek z forum.

Instrukcja, jak przesłać bazę danych do InsERT

• 5 miesięcy temu...
  • 5 tygodni później...