Natalia Srokowska 4 Napisano 23 Listopada 2025 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2025 w Nieczytelny kod kreskowy na etykiecie Mam dziwny problem. Drukując etykiety na drukace zebra (przy wyborze ręcznym bądź też z automatu jako domyślna) tylko w przypadku kuriera inpost kody kreskowe drukują się nieczytelne. W każdym innym przypadku, czy to jest WZA, DPD czy nawet inpost paczkomat wszystko jest ok. Jedyną opcją jest zapisywanie do pliku przy wyborze drukarki microsoft pdf to wtedy etykiety są czytelne. Integracja kurier inpost skonfigurowana z umowy własnej. Cytuj Link to postu
Rozwiązanie Rafał Stępień 242 Napisano 24 Listopada 2025 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2025 w Nieczytelny kod kreskowy na etykiecie Proszę wejść w Domyślne ustawienia drukarki i porównać ustawienia z tymi z Preferencji drukowania, prawdopodobnie tam są różnice, które wpływają na jakość wydruku: Można też zerknąć na zakładkę opcje graficzne drukarki: Cytuj Link to postu
Natalia Srokowska 4 Napisano 24 Listopada 2025 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2025 w Nieczytelny kod kreskowy na etykiecie Domyślne ustawienia mam już poprawione wcześniej. Jedynie te opcje grafiki sprawdzę czy mają jakiś wpływ. Dziwi mnie tylko, że problem pojawia się tylko w tym jednym przypadku czyli integracja kurier inpost? Ze strony inpostu etykiety drukują się poprawnie. Cytuj Link to postu
Natalia Srokowska 4 Napisano 25 Listopada 2025 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2025 w Nieczytelny kod kreskowy na etykiecie Problem rozwiązany. Pomogła aktualizacja sterownika drukarki. U mnie było widoczne inne menu ustawień drukarki i to mnie naprowadziło na sprawdzenie dostępności aktualizacji. 1 Cytuj Link to postu
Polecane posty