Iwona Michalik 1 Napisano 29 Grudnia 2025 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2025 w Problem z rejestracją programu Po zmianie komputera i zainstalowaniu Biuro GT pomimo opłaconego abonamentu program OD TYGODNIA nie chce się zarejestrować co uniemożliwia pracę na nim Link to postu
Andrzej Kubik 1 926 Napisano 29 Grudnia 2025 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2025 w Problem z rejestracją programu Chce Pani ponownie zarejestrować program po zmianie komputera? Link to postu
Daniel Kozłowski 1 694 Napisano 29 Grudnia 2025 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2025 w Problem z rejestracją programu (edytowane) 2 godziny temu, Iwona Michalik napisał: Po zmianie komputera i zainstalowaniu Biuro GT... Powtarzam regularnie, aby unikać problemów i tak NIE robić, aby nie przenosić pojedynczych programów tylko przenieść wszystko, dosłownie wszystko, czyli cały system operacyjny z danymi na nowy komputer. 2 godziny temu, Iwona Michalik napisał: ...pomimo opłaconego abonamentu program OD TYGODNIA nie chce się zarejestrować co uniemożliwia pracę na nim Proszę opisać co dokładnie Pani robi, w tym jakim komunikatem w programie objawia się to "nie chce się"... Edytowane 29 Grudnia 2025 przez Daniel Kozłowski Link to postu
Iwona Michalik 1 Napisano 29 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2025 w Problem z rejestracją programu chcę ponownie zarejestrować, INSERT GT został zainstalowany od nowa, SQL tak samo REWIZOR GT, RACHMISTRZ GT, GRATYFIKANT GT bez problemu BIURO GT - brak rejestracji Link to postu
Daniel Kozłowski 1 694 Napisano 29 Grudnia 2025 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2025 w Problem z rejestracją programu (edytowane) 13 minut temu, Iwona Michalik napisał: chcę ponownie zarejestrować, Nie powinno być takiej potrzeby... 13 minut temu, Iwona Michalik napisał: INSERT GT został zainstalowany od nowa, SQL tak samo I co zostało zrobione dalej ? Powinny zostać odtworzone archiwa wszystkich podmiotów, w tym Biura GT, wtedy przeniosłyby się informacje o licencji. 13 minut temu, Iwona Michalik napisał: BIURO GT - brak rejestracji 21 minut temu, Daniel Kozłowski napisał: Proszę opisać co dokładnie Pani robi, w tym jakim komunikatem w programie objawia się to "nie chce się"... Edytowane 29 Grudnia 2025 przez Daniel Kozłowski Link to postu
Iwona Michalik 1 Napisano 29 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2025 w Problem z rejestracją programu znalazłam numer aktywacyjny, wpisałam go "ręcznie" i działa Link to postu
Daniel Kozłowski 1 694 Napisano 29 Grudnia 2025 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2025 w Problem z rejestracją programu 2 minuty temu, Iwona Michalik napisał: znalazłam numer aktywacyjny, wpisałam go "ręcznie" i działa 35 minut temu, Daniel Kozłowski napisał: Nie powinno być takiej potrzeby... 35 minut temu, Daniel Kozłowski napisał: Powinny zostać odtworzone archiwa wszystkich podmiotów, w tym Biura GT, wtedy przeniosłyby się informacje o licencji. Link to postu
Iwona Michalik 1 Napisano 29 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2025 w Problem z rejestracją programu (edytowane) niestety programy INSERT nie są superekstraluxtopreda, powinno przenieść a nie zadziałało.... ale już jest ok jak się okazuje najprostsze rozwiązania są skuteczne Edytowane 29 Grudnia 2025 przez Iwona Michalik Link to postu
Daniel Kozłowski 1 694 Napisano 29 Grudnia 2025 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2025 w Problem z rejestracją programu 15 minut temu, Iwona Michalik napisał: niestety programy INSERT nie są superekstraluxtopreda są, jeśli się wcześniej dowie jak z nich korzystać... Poza tym niektóre aspekty działania programów zależą od środowiska, w którym pracują, a to znowu zależy od użytkownika programu. 17 minut temu, Iwona Michalik napisał: powinno przenieść a nie zadziałało.... Nie mam jak się do tego odnieść, gdyż nie odpowiada Pani na pytania, nie opisała, ani nie pokazała tego co zrobiła, ja przez kilkanaście lat nie spotkałem się z takim problemem i nie widzę technicznego powodu, dla którego mogło dojść do takiej sytuacji. 18 minut temu, Iwona Michalik napisał: ale już jest ok jak się okazuje najprostsze rozwiązania są skuteczne Chciałem tylko wyjaśnić przyczynę problemu oraz poinformować Panią (na pewno w przyszłości będzie Pani zmieniać ten lub inny komputer) oraz innych użytkowników jak unikać opisanych problemów, zaoszczędzić czas: 2 godziny temu, Daniel Kozłowski napisał: Powtarzam regularnie, aby unikać problemów i tak NIE robić, aby nie przenosić pojedynczych programów tylko przenieść wszystko, dosłownie wszystko, czyli cały system operacyjny z danymi na nowy komputer. Link to postu
Polecane posty