Skocz do zawartości

Problem z rejestracją programu

Polecane posty

2 godziny temu, Iwona Michalik napisał:

Po zmianie komputera i zainstalowaniu Biuro GT...

Powtarzam regularnie, aby unikać problemów i tak NIE robić, aby nie przenosić pojedynczych programów tylko przenieść wszystko, dosłownie wszystko, czyli cały system operacyjny z danymi na nowy komputer.

2 godziny temu, Iwona Michalik napisał:

...pomimo opłaconego abonamentu program OD TYGODNIA nie chce się zarejestrować co uniemożliwia pracę na nim

Proszę opisać co dokładnie Pani robi, w tym jakim komunikatem w programie objawia się to "nie chce się"...

Edytowane przez Daniel Kozłowski
13 minut temu, Iwona Michalik napisał:

chcę ponownie zarejestrować,

Nie powinno być takiej potrzeby...

INSERT GT został zainstalowany od nowa, SQL tak samo

I co zostało zrobione dalej ? Powinny zostać odtworzone archiwa wszystkich podmiotów, w tym Biura GT, wtedy przeniosłyby się informacje o licencji.

BIURO GT - brak rejestracji

21 minut temu, Daniel Kozłowski napisał:

Proszę opisać co dokładnie Pani robi, w tym jakim komunikatem w programie objawia się to "nie chce się"...

Edytowane przez Daniel Kozłowski
2 minuty temu, Iwona Michalik napisał:

znalazłam numer aktywacyjny, wpisałam go "ręcznie" i działa

35 minut temu, Daniel Kozłowski napisał:

Nie powinno być takiej potrzeby...

35 minut temu, Daniel Kozłowski napisał:

Powinny zostać odtworzone archiwa wszystkich podmiotów, w tym Biura GT, wtedy przeniosłyby się informacje o licencji.

15 minut temu, Iwona Michalik napisał:

niestety programy INSERT nie są superekstraluxtopreda

są, jeśli się wcześniej dowie jak z nich korzystać... Poza tym niektóre aspekty działania programów zależą od środowiska, w którym pracują, a to znowu zależy od użytkownika programu.

17 minut temu, Iwona Michalik napisał:

powinno przenieść a nie zadziałało....

Nie mam jak się do tego odnieść, gdyż nie odpowiada Pani na pytania, nie opisała, ani nie pokazała tego co zrobiła, ja przez kilkanaście lat nie spotkałem się z takim problemem i nie widzę technicznego powodu, dla którego mogło dojść do takiej sytuacji.

18 minut temu, Iwona Michalik napisał:

ale już jest ok

jak się okazuje najprostsze rozwiązania są skuteczne

Chciałem tylko wyjaśnić przyczynę problemu oraz poinformować Panią (na pewno w przyszłości będzie Pani zmieniać ten lub inny komputer) oraz innych użytkowników jak unikać opisanych problemów, zaoszczędzić czas:

2 godziny temu, Daniel Kozłowski napisał:

Powtarzam regularnie, aby unikać problemów i tak NIE robić, aby nie przenosić pojedynczych programów tylko przenieść wszystko, dosłownie wszystko, czyli cały system operacyjny z danymi na nowy komputer.

• Dodaj nową pozycję...