Mariusz Kownacki 129 Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia w statusy przesyłek nie zgadzają się z danymi w Allegro Godzinę temu, Bartosz Rosa napisał: Tak, przy starcie Sello NX zleca odświeżenie paczek, ale to się dzieje w wątku roboczym i nie powinno zajmować wątku głównego programu - o czym świadczą te kropki. Zbadamy temat. Tylko po starcie czy w trakcie pracy również tak się dzieje? Czy te kropki pojawiają się również jak już leci pobieranie statusów paczek czy wygląda to tak, że najpierw lecą kropki i program jest przymrożony a potem rusza pobieranie statusów paczek? Czy podczas tego pobierania również nie da się nic robić? U nas dzieje się to przy starcie. W trakcie pracy, nie zauważyłem. Kropki lecą cały czas, kółko kursora się kręci, nic nie można zrobić, program jest przymrożony w trakcie pobierania statusów paczek. To zdjęcie właśnie zrobiłem przy tym jak program był przymrożony. Cytuj Link to postu
HotKey . 415 Napisano 2 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia w statusy przesyłek nie zgadzają się z danymi w Allegro 1 minutę temu, Mariusz Kownacki napisał: U nas dzieje się to przy starcie Zgadza się, z zastrzeżeniem że przy starcie też się to dzieje tak samo jak opisałem w powyższym poście - gdzie opisałem dodatkowo przymrożenia w trakcie pracy z SELLO NX. Cytuj Link to postu
centrumstali com 92 Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia w statusy przesyłek nie zgadzają się z danymi w Allegro Witam, u nas tak samo - głównie przy starcie jest takie zawieszenie i te kropeczki i nic nie można innego zrobić, ale podczas pracy też czasami są te zacięcia. Pracujemy na NEXO + NX w multiprogramie. Cytuj Link to postu
HotKey . 415 Napisano 2 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia w statusy przesyłek nie zgadzają się z danymi w Allegro 28 minut temu, centrumstali com napisał: w multiprogramie A właśnie. Te kropeczki aż się do SUBIETKa potrafią przenosić teraz już chyba faktycznie kojarzę to z MULTIPROGRAMu, ale bez MULTIPROGRAMu też jest problem. Cytuj Link to postu
Popularny post. Cezary Dobies 108 Napisano 2 Kwietnia Popularny post. Udostępnij Napisano 2 Kwietnia w statusy przesyłek nie zgadzają się z danymi w Allegro Udało nam się namierzyć problem z przycinaniem na starcie programu. Infobot poinformuje o poprawce. 2 1 Cytuj Link to postu
Infobot nexo 323 Napisano Środa o 08:17 Udostępnij Napisano Środa o 08:17 w statusy przesyłek nie zgadzają się z danymi w Allegro Zgłoszenie zostało zrealizowane w wersji 60.0.1. Fragment listy zmian: Zacinanie się programu po uruchomieniuPoprawiono problem z odświeżaniem statusów paczek, które są pobierane po uruchomieniu programu. Cytuj Link to postu
HotKey . 415 Napisano Środa o 15:18 Autor Udostępnij Napisano Środa o 15:18 w statusy przesyłek nie zgadzają się z danymi w Allegro (edytowane) Kilka testów wykonałem i po włączeniu nie tylko nie zacina się, ale także pobiera statusy przesyłek: Bo wydawało mi się, że wyłączycie po prostu pobieranie przesyłek chwilkę po włączeniu SELLO NX - a tutaj rozwiązanie ambitniejsze - usunęliście przyczynę zwieszki. Pytanie, czy tak samo moglibyście nam usunąć analogiczny problem przy ręcznym wywoływaniu aktualizacji statusów? Skoro już znaleźliście przyczynę to może w pozostałych przypadkach też to analogicznie zorganizować? Zamraża nam powyższa funkcja SELLO - pytanie na jak długo? U każdego pewnie inaczej. I też nie wiem, czy te kropki przelatujące po oknie z SELLO NX do SUBIEKTa nawet bez Multiprogramu gdy włączone na jednej stacji obie aplikacje to widziałem w v60.0.0 - czy wciąż się nie przenoszą w v60.0.1 - do weryfikacji. Edytowane Środa o 15:22 przez HotKey . Cytuj Link to postu
Rafał Stępień 236 Napisano wczoraj o 08:27 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:27 w statusy przesyłek nie zgadzają się z danymi w Allegro Zerkniemy czy przyczyna jest ta sama, dzięki za zgłoszenie. 1 Cytuj Link to postu
HotKey . 415 Napisano wczoraj o 15:02 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 15:02 w statusy przesyłek nie zgadzają się z danymi w Allegro 6 godzin temu, Rafał Stępień napisał: Zerkniemy czy przyczyna jest ta sama, dzięki za zgłoszenie. To jeszcze w trakcie pracy programu to się wywoływało - tutaj nie wiem to automat uruchamia, czy coś? Jakby "samo" się to uruchamiało - to by można sprawdzić bo na pewno to samo wywołane pobieranie też mroziło w trakcie pracy SELLO NX. Cytuj Link to postu
Polecane posty