Paweł Nitendel 23 Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia w Sello 1 - cena aukcji a cena na paragonie. Coś pogrzebałem i mam inną cenę na aukcji a inną na paragonie. Gdzie to cofnąć? Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 618 Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia w Sello 1 - cena aukcji a cena na paragonie. Za mało szczegółów, jakieś zrzuty ekranu były by pomocne. W którym miejscu jest problem, bo to może być wszystko, od cen w cenniku w Subiekcie, przez ceny w aukcjach w Sello, aukcjach na allegro, cen w transakcji po sam paragon w Subiekcie. Cytuj Link to postu
Paweł Nitendel 23 Napisano 28 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia w Sello 1 - cena aukcji a cena na paragonie. Produkt sprzedany za 30 zł - to zrzut z okna zamówienia. Zamówienie przed zmianą ceny o 0,01 w dół Obecna cena to 29,99 Tak wygląda paragon w subiekcie: cennik z subiekta: p.s. Mam inny towar, gdzie w subiekcie jest cena 0,00 zł i paragony wystawiają się z prawidłową ceną sprzedaży z aukcji... Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 618 Napisano 2 Lutego Udostępnij Napisano 2 Lutego w Sello 1 - cena aukcji a cena na paragonie. Chyba nie rozumiem za bardzo w czym jest problem. Czy widok tego paragonu w Subiekcie to jest paragon po czy przed zmianą na 29,99? Cytuj Link to postu
Paweł Nitendel 23 Napisano 17 Marca Autor Udostępnij Napisano 17 Marca w Sello 1 - cena aukcji a cena na paragonie. Wracam do tematu. Skąd Sello1 bierze cenę towaru na paragon? Na aukcji mam cenę 29,99, a paragony wylatują z ceną 30zł. Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 618 Napisano 17 Marca Udostępnij Napisano 17 Marca w Sello 1 - cena aukcji a cena na paragonie. Z Allegro z zamówienia -> pozycje towarowe w transakcji -> pozycje towarowe w dokumencie. Natomiast tutaj występuje zapewne różnica w obliczaniu wartości dokumentu od netto/brutto. Wtedy wychodzą takie różnice na 1 groszu. Cytuj Link to postu
Polecane posty