Katarzyna Sułek-Janas 0 Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego w Nie powiodło się zainicjowanie programu poczty elektronicznej - Biuro GT Czemu nie mogę wysłać informacji miesięcznej z Biuro GT? Próbowałam to naprawić zgodnie z instrukcją z poniższego linka, ale bezskutecznie. Używam poczty WP, ale mam też Gmail, czy ma ktoś doświadczenie z podobnym problemem i udało się rozwiązać? Jak skonfigurować domyślnego klienta poczty elektronicznej? - InsERT GT, Subiekt GT, Gestor GT, Rachmistrz GT, Rewizor GT, Gratyfikant GT, InsERT nexo, Subiekt nexo, Rachmistrz nexo, Rewizor nexo, Gratyfikant nexo, Gestor nexo - e-Pomoc techniczna - Dla użytkowników - InsERT Link to postu
Andrzej Kubik 1 926 Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego w Nie powiodło się zainicjowanie programu poczty elektronicznej - Biuro GT Godzinę temu, Katarzyna Sułek-Janas napisał: Czemu nie mogę wysłać informacji miesięcznej z Biuro GT? Próbowałam to naprawić zgodnie z instrukcją z poniższego linka, ale bezskutecznie. Używam poczty WP, ale mam też Gmail, czy ma ktoś doświadczenie z podobnym problemem i udało się rozwiązać? A czy jak Pani zaznaczy plik na pulpicie i prawym klawiszem myszy wywoła wyśli do -> adresat poczty to mail się udaje wysłać? Link to postu
Polecane posty