Robert Mazurek 31 Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego w Sello jak wyłączyć tylko tworzenie dokumentów dla jedengo konta Chcę wyłączyć albo pobieranie transakcji albo tworzenie dokumentów na jednym z kont w Sello 1. Nie widzę możliwości osobnego ustawienia co do każdego konta Allegro Używam sell NX na jednym koncie i powoduje to problemy. Ale chce pozostawić zarządzani aukcjami Cytuj Link to postu
MARCIN e-kupowanie.pl 1 238 Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego w Sello jak wyłączyć tylko tworzenie dokumentów dla jedengo konta 19 minut temu, Robert Mazurek napisał: pobieranie transakcji Dla wybranego konta ustaw pobieranie transakcji np. za jakiś czas czas... Spróbuj czy zadziała, ale ja nie widzę ograniczeń, chyba, że są jakieś wbudowane w program... 😁 Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 484 Napisano 26 Lutego Udostępnij Napisano 26 Lutego w Sello jak wyłączyć tylko tworzenie dokumentów dla jedengo konta Można tylko dezaktywować całe konto, albo spróbować przestawić datę graniczną w przód (tylko w Sello 1 a nie Sello NX). Cytuj Link to postu
MARCIN e-kupowanie.pl 1 238 Napisano 26 Lutego Udostępnij Napisano 26 Lutego w Sello jak wyłączyć tylko tworzenie dokumentów dla jedengo konta 2 minuty temu, Bartosz Rosa napisał: spróbować przestawić datę graniczną w przód (tylko w Sello 1 a nie Sello NX). Czyli jeśli konto już pobiera, to nie można ustawić w Sello NX nowej daty z przyszłości? U siebie nie zapisywałem, jest pokazywany jakiś błąd wówczas? Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 484 Napisano 27 Lutego Udostępnij Napisano 27 Lutego w Sello jak wyłączyć tylko tworzenie dokumentów dla jedengo konta Pytanie było o Sello 1 a Ty pokazałeś screena z Sello NX, dlatego wspomniałem 1 Cytuj Link to postu
MARCIN e-kupowanie.pl 1 238 Napisano 27 Lutego Udostępnij Napisano 27 Lutego w Sello jak wyłączyć tylko tworzenie dokumentów dla jedengo konta To się nie zrozumieliśmy. Bo pisałeś, że w NX się nie da... W dniu 26.02.2026 o 08:58, Bartosz Rosa napisał: Można tylko dezaktywować całe konto, albo spróbować przestawić datę graniczną w przód (tylko w Sello 1 a nie Sello NX). Więc o to pytałem, czy da w NX zapisać datę w przyszłości (przy już ustawionej dacie z przeszłości). Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 484 Napisano 27 Lutego Udostępnij Napisano 27 Lutego w Sello jak wyłączyć tylko tworzenie dokumentów dla jedengo konta Nie, że się nie da, tylko żeby nie przestawiać w Sello NX a w Sello 1 . 23 minuty temu, MARCIN e-kupowanie.pl napisał: Więc o to pytałem, czy da w NX zapisać datę w przyszłości (przy już ustawionej dacie z przeszłości). Sprawdziłem i się da. 1 Cytuj Link to postu
Polecane posty