Krzysztof Przybylski 0 Napisano 27 Lutego Udostępnij Napisano 27 Lutego w Nieokreślony błąd przy tworzeniu listy płac GRATYFIKANT GT Nie mogę dodać listy płac zbiorczo, ani dowolnej. Wyskakuje nieokreślony błąd jak na zdjęciu. Informatyk dokonał już czynności: kontrola danych oraz odbudowa indeksów i statystyk, zgodnie z InsERT GT – Jak przeprowadzić czynności serwisowe na bazie danych?, jednak to nie pomogło. CO MAM TERAZ ZROBIĆ? PROSZĘ O POMOC Link to postu
Tomasz Zasadziński 93 Napisano 6 Marca Udostępnij Napisano 6 Marca w Nieokreślony błąd przy tworzeniu listy płac GRATYFIKANT GT Czy wcześniej płace naliczały się prawidłowo? Czy został dodany jakiś nowy składnik? Link to postu
Ewa Sudoł 0 Napisano 9 Marca Udostępnij Napisano 9 Marca w Nieokreślony błąd przy tworzeniu listy płac GRATYFIKANT GT Podpinam się pod pytanie. Na kilkudziesięciu klientów w biurze u jednego tylko nie mogę zrobić listy wynagrodzeń za luty.Wyskakuje ten sam komunikat nieokreślony błąd. Proszę o pomoc Link to postu
Grzegorz Wojciechowski 1 Napisano 31 Marca Udostępnij Napisano 31 Marca w Nieokreślony błąd przy tworzeniu listy płac GRATYFIKANT GT Ja również się podpinam pod temat! Link to postu
Tomasz Zasadziński 93 Napisano 31 Marca Udostępnij Napisano 31 Marca w Nieokreślony błąd przy tworzeniu listy płac GRATYFIKANT GT 29 minut temu, Grzegorz Wojciechowski napisał: Ja również się podpinam pod temat! Więc proszę o odpowiedź na pytania. Czy wcześniej płace naliczały się prawidłowo? Czy został dodany jakiś nowy składnik? Czy była ostatnio wykonywana aktualizacja z konwersją? Link to postu
Grzegorz Wojciechowski 1 Napisano 31 Marca Udostępnij Napisano 31 Marca w Nieokreślony błąd przy tworzeniu listy płac GRATYFIKANT GT Tak, wcześniej liczyły się prawidłowo tj. za luty 2026. Nie został dodany nowy składnik. Dziś wykonałem aktualizację do najnowszej wersji. Zgłosiłem również problem do Inserta. Link to postu
Tomasz Zasadziński 93 Napisano 31 Marca Udostępnij Napisano 31 Marca w Nieokreślony błąd przy tworzeniu listy płac GRATYFIKANT GT 27 minut temu, Grzegorz Wojciechowski napisał: Zgłosiłem również problem do Inserta. I to po tej aktualizacji przestały się naliczać wypłaty? Prawdopodobnie zostanie pan poproszony o przesłanie archiwizacji do analizy danych. Link to postu
Halina Kościńska 1 Napisano 15 Kwietnia Udostępnij Napisano 15 Kwietnia w Nieokreślony błąd przy tworzeniu listy płac GRATYFIKANT GT U mnie było to samo. Pomogło odłączenie i ponowne podłączenie podmiotu w programie serwisowym. Link to postu
Anna Śmiech 0 Napisano Czwartek o 07:11 Udostępnij Napisano Czwartek o 07:11 w Nieokreślony błąd przy tworzeniu listy płac GRATYFIKANT GT Witam, nie ma innego sposobu? u nas podobne - nie nalicza się wypłata dla nowego pracownika, nieokreślony błąd. proszę o pomoc Link to postu
Anna Śmiech 0 Napisano Czwartek o 07:12 Udostępnij Napisano Czwartek o 07:12 w Nieokreślony błąd przy tworzeniu listy płac GRATYFIKANT GT Witam, nie ma innego sposobu? u nas podobne - nie nalicza się wypłata dla nowego pracownika, nieokreślony błąd. proszę o pomoc Link to postu
Andrzej Kubik 1 968 Napisano Czwartek o 07:37 Udostępnij Napisano Czwartek o 07:37 w Nieokreślony błąd przy tworzeniu listy płac GRATYFIKANT GT 24 minuty temu, Anna Śmiech napisał: nie ma innego sposobu? Co jest złego w tym sposobie? Przecież to tak mniej więcej minuta roboty! Link to postu
Anna Śmiech 0 Napisano Czwartek o 07:47 Udostępnij Napisano Czwartek o 07:47 w Nieokreślony błąd przy tworzeniu listy płac GRATYFIKANT GT nie zawsze, pracujemy u nas na bazie (licencji) klienta Link to postu
Anna Śmiech 0 Napisano Czwartek o 08:04 Udostępnij Napisano Czwartek o 08:04 w Nieokreślony błąd przy tworzeniu listy płac GRATYFIKANT GT 26 minut temu, Andrzej Kubik napisał: Co jest złego w tym sposobie? Przecież to tak mniej więcej minuta roboty! czy znajdzie Pan inny sposób, by tu nam pomóc? Link to postu
Andrzej Kubik 1 968 Napisano Czwartek o 08:06 Udostępnij Napisano Czwartek o 08:06 w Nieokreślony błąd przy tworzeniu listy płac GRATYFIKANT GT Teraz, Anna Śmiech napisał: 27 minut temu, Andrzej Kubik napisał: Co jest złego w tym sposobie? Przecież to tak mniej więcej minuta roboty! czy znajdzie Pan inny sposób, by tu nam pomóc? Czy tylko mnie się wydaje że Pani się bawi ze mną w "głuchy telefefon"? Link to postu
Anna Śmiech 0 Napisano Czwartek o 08:18 Udostępnij Napisano Czwartek o 08:18 w Nieokreślony błąd przy tworzeniu listy płac GRATYFIKANT GT Panie Andrzeju, szukam rozwiązania, czas do wypłat blisko, mamy problem, nie chcę tu nikogo urazić, a szukam pomocy, czy to cos złego? Chyba po to jest forum? Jeśli ja się na czymś znam i ktoś mnie prosi o pomoc, w miarę możliwości, pomagam, inaczej, jak nie znam tematu. Czy cos źle sformułowałam, wg Pana? Link to postu
Andrzej Kubik 1 968 Napisano Czwartek o 08:33 Udostępnij Napisano Czwartek o 08:33 w Nieokreślony błąd przy tworzeniu listy płac GRATYFIKANT GT Tak, nie odpowiedziała Pani dlaczego nie chce Pani wykonać próby, która zajmuje minutę Link to postu
Anna Śmiech 0 Napisano Czwartek o 09:08 Udostępnij Napisano Czwartek o 09:08 w Nieokreślony błąd przy tworzeniu listy płac GRATYFIKANT GT pisałam - pracujemy u nas na bazie (licencji) klienta, przeprowadziłyśmy odbudowę indeksów, ale nie chce się wykonać kontrola danych, mimo, iż nikt nie korzysta, mamy komunikat, że ktoś korzysta z danych podmiotu Link to postu
Tomasz Zasadziński 93 Napisano Czwartek o 09:26 Udostępnij Napisano Czwartek o 09:26 w Nieokreślony błąd przy tworzeniu listy płac GRATYFIKANT GT 15 minut temu, Anna Śmiech napisał: przeprowadziłyśmy odbudowę indeksów, ale nie chce się wykonać kontrola danych Pani Anno, to nie są operacje o których mówił Pan Andrzej. Proszę spróbować odłączyć i podłączyć podmiot albo spróbować wykonać archiwizację i odtworzyć podmiot pod inną nazwą dla testu. Link to postu
Anna Śmiech 0 Napisano Czwartek o 14:02 Udostępnij Napisano Czwartek o 14:02 w Nieokreślony błąd przy tworzeniu listy płac GRATYFIKANT GT dziękuję za odpowiedź, spróbuję. W międzyczasie pojawiła się aktualizacja 1,88, pobrałam ją, jednak teraz, gdy chcę przeprowadzić aktualizacje bazy tej firmy, mam komunikat (tylko przy tej jednej firmie, a nie mam na żadnym innym komputerze otwartego systemu): Link to postu
Anna Śmiech 0 Napisano Czwartek o 14:09 Udostępnij Napisano Czwartek o 14:09 w Nieokreślony błąd przy tworzeniu listy płac GRATYFIKANT GT restart komputera/serwera nie pomógł jakby gdzieś "zawisło', pozostało jakieś otwarcie systemu Link to postu
Andrzej Kubik 1 968 Napisano Czwartek o 14:43 Udostępnij Napisano Czwartek o 14:43 w Nieokreślony błąd przy tworzeniu listy płac GRATYFIKANT GT Eh... Kolejny raz przypomina o sobie ignorowany przez Panią "Program Serwisowy". Przygotowanie do konwersji pokazuje połączenia Link to postu
Polecane posty