Igor Błaszczak 0 Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca w Wystawiona faktura niewidoczna w ksef Hej, Jestem użytkownikiem Subiekt123. Mam skonfigurowane konto z ksef w taki sposób, ze widzę wszystkie faktury zakupowe. Po zalogowaniu na rządową stronę ksef nie widzę jednak faktur sprzedażowych (które ja wystawiłem). Co mam zrobić aby faktury, które wystawię, automatycznie wpadały do ksef? W ogóle w module "Sprzedaż" nie widzę odnośnika do E-Faktur z ksef (w module "Zakupy" jest to widoczne). Z góry dzięki. Pozdrawiam Cytuj Link to postu
Zenon Liber 7 Napisano 3 Marca Udostępnij Napisano 3 Marca w Wystawiona faktura niewidoczna w ksef Dzień dobry, przy wystawianiu faktury, w górnej części szablonu znajduje się pole z opcją wyboru rodzaju dokumentu. Cytuj Link to postu
Igor Błaszczak 0 Napisano 3 Marca Autor Udostępnij Napisano 3 Marca w Wystawiona faktura niewidoczna w ksef Dziękuję, pomogło! Nie zauważyłem tej opcji. Cytuj Link to postu
Polecane posty