Michał M 1 Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca w Sello NX inpost pobranie Witam, Jak skonfigurować wysyłkę Allegro Kurier24 InPost pobranie? Przy wyborze usług Inpostu nie ma takiej opcji jak Kurier24 InPost pobranie. Wszystkie dostawy poza inpostem mam jako WZA automatycznie i wszystko działa. Problem jest tylko z pobraniem inpostu. Cytuj Link to postu
MARCIN e-kupowanie.pl 1 289 Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca w Sello NX inpost pobranie 47 minut temu, Michał M napisał: Witam, Jak skonfigurować wysyłkę Allegro Kurier24 InPost pobranie? Przy wyborze usług Inpostu nie ma takiej opcji jak Kurier24 InPost pobranie. Wszystkie dostawy poza inpostem mam jako WZA automatycznie i wszystko działa. Problem jest tylko z pobraniem inpostu. Jeśli masz tego kuriera gdzieś indziej podpiętego to już się nie pokaże drugi raz. Jeżeli zrobisz mapowanie poza WzA to ono przejmie na siebie pierwszeństwo. Robisz przez ShipX? Cytuj Link to postu
Michał M 1 Napisano 10 Marca Autor Udostępnij Napisano 10 Marca w Sello NX inpost pobranie Allegro Kurier24 InPost mam, lecz gdy wybiorę Allegro Kurier24 InPost i zaznaczę opcję pobranie to etykiety pobraniowe nie chcą się drukować. W Sello 1 była oddzielna usługa dla pobrania. Tak, API mam skonfigurowane Cytuj Link to postu
MARCIN e-kupowanie.pl 1 289 Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca w Sello NX inpost pobranie 15 minut temu, Michał M napisał: Allegro Kurier24 InPost mam, lecz gdy wybiorę Allegro Kurier24 InPost i zaznaczę opcję pobranie to etykiety pobraniowe nie chcą się drukować. W Sello 1 była oddzielna usługa dla pobrania. Tak, API mam skonfigurowane A masz 2 dostawy? Cytuj Link to postu
Michał M 1 Napisano 10 Marca Autor Udostępnij Napisano 10 Marca w Sello NX inpost pobranie Nie mam COD i u mnie nie pokazuje ShipX. Cytuj Link to postu
MARCIN e-kupowanie.pl 1 289 Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca w Sello NX inpost pobranie 4 minuty temu, Michał M napisał: Nie mam COD i u mnie nie pokazuje ShipX. Wybierz Allegro Kurier24 InPost i na pierwszej zakładce zaznacz Pobranie. Docelowo powinieneś mieć na liście 2 dostawy K24 ale możesz sobie w nazwie (jak u mnie widziasz) opisać który jest COD. Sello nie pozwoli zapisać dwóch SDP z taką samą nazwą. Cytuj Link to postu
Michał M 1 Napisano 10 Marca Autor Udostępnij Napisano 10 Marca w Sello NX inpost pobranie Kurier24Inpost z zaznaczona opcją pobranie i nie chciało drukować etykiet. Dzisiaj miałem kilka, to zrobiłem przez Manager.paczkomaty. Ustawiłem ponownie kurier24inpost z checkboxem pobranie, może jutro zacznie działać. Cytuj Link to postu
MARCIN e-kupowanie.pl 1 289 Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca w Sello NX inpost pobranie 5 minut temu, Michał M napisał: Kurier24Inpost z zaznaczona opcją pobranie i nie chciało drukować etykiet. Dzisiaj miałem kilka, to zrobiłem przez Manager.paczkomaty. Ustawiłem ponownie kurier24inpost z checkboxem pobranie, może jutro zacznie działać. Czy Sello pokazywało/zapisywało jakieś błędy, wtedy gdy nie chciały się generować paczki? Cytuj Link to postu
Michał M 1 Napisano 11 Marca Autor Udostępnij Napisano 11 Marca w Sello NX inpost pobranie Dzisiaj miałem przesyłkę za pobraniem i zadziałało, tak jak powyżej. Dodatkowo miałem przesyłkę na 3 paczki i samo podzieliło kwotę pobrania, a w sello 1 musiałem ręcznie robić. Dziękuję Marcin za pomoc. Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 618 Napisano 12 Marca Udostępnij Napisano 12 Marca w Sello NX inpost pobranie Zaznaczenie pstrzyczka Pobranie w SDP powoduje przefiltrowanie usług i są pokazywane tylko pobraniowe. One po prostu w InPost nazywają się tam samo jak płatne z góry. W Allegro jest dodany sufiks pobranie. Cytuj Link to postu
Polecane posty