Skocz do zawartości

Sello NX inpost pobranie

Polecane posty

47 minut temu, Michał M napisał:

Witam,

Jak skonfigurować wysyłkę Allegro Kurier24 InPost pobranie? Przy wyborze usług Inpostu nie ma takiej opcji jak Kurier24 InPost pobranie.
Wszystkie dostawy poza inpostem mam jako WZA automatycznie i wszystko działa. Problem jest tylko z pobraniem inpostu. 

Zrzut ekranu 2026-03-10 102235.png

Jeśli masz tego kuriera gdzieś indziej podpiętego to już się nie pokaże drugi raz.

Jeżeli zrobisz mapowanie poza WzA to ono przejmie na siebie pierwszeństwo.

Robisz przez ShipX?

image.png.63cce61ae174c75cfee0b94ffa8516fd.png

image.png.45add27d99f1b6e854f7739d60a4ccf5.png

15 minut temu, Michał M napisał:

Allegro Kurier24 InPost mam, lecz gdy wybiorę Allegro Kurier24 InPost i zaznaczę opcję pobranie to etykiety pobraniowe nie chcą się drukować.  W Sello 1 była oddzielna usługa dla pobrania. 

Tak, API mam skonfigurowane

A masz 2 dostawy? 

image.png.99cf281d318f107a7e03248d4faa24d1.png

4 minuty temu, Michał M napisał:

Nie mam COD i u mnie nie pokazuje ShipX. 

Zrzut ekranu 2026-03-10 115621.png

Wybierz Allegro Kurier24 InPost i na pierwszej zakładce zaznacz Pobranie. Docelowo powinieneś mieć na liście 2 dostawy K24 ale możesz sobie w nazwie (jak u mnie widziasz) opisać który jest COD. Sello nie pozwoli zapisać dwóch SDP z taką samą nazwą.

5 minut temu, Michał M napisał:

Kurier24Inpost z zaznaczona opcją pobranie i nie chciało drukować etykiet. Dzisiaj miałem kilka, to zrobiłem przez Manager.paczkomaty. 
Ustawiłem ponownie kurier24inpost z checkboxem pobranie, może jutro zacznie działać. 

Zrzut ekranu 2026-03-10 121442.png

Czy Sello pokazywało/zapisywało jakieś błędy, wtedy gdy nie chciały się generować paczki?