Andrzej Nowak 0 Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca w Ins Offline - blokada Próbowałem ponownie zalogować konto insert, ale nie pomaga, jakaś awaria po stronie INSERT? Link to postu
Andrzej Nowak 0 Napisano 16 Marca Autor Udostępnij Napisano 16 Marca w Ins Offline - blokada W końcu ruszyło, chyba jednak insert miał problem. Link to postu
Piotr Ksyta 4 Napisano 8 Czerwca Udostępnij Napisano 8 Czerwca w Ins Offline - blokada U nas dzisiaj ten sam błąd. Z poziomu przeglądarki, konto insert działa poprawnie. Link to postu
Marek Seliga 1 Napisano 8 Czerwca Udostępnij Napisano 8 Czerwca w Ins Offline - blokada u nas podobnie Link to postu
Łukasz Cieciorowski 7 Napisano 8 Czerwca Udostępnij Napisano 8 Czerwca w Ins Offline - blokada U mnie również z kodem błędu 19EA6916323/357R Link to postu
Monika Szydlak-Bucka 1 Napisano 17 Czerwca Udostępnij Napisano 17 Czerwca w Ins Offline - blokada U nas dziś na dwóch licencjach Subiekt nexo oraz na Rewizor nexo wielki czerwony baner "Offline blokada", próbowałam na nowo logować, sprawdzać bezpośrednio na koncie insert - nic nie pomaga. Co to z tym zrobić? Link to postu
Filip Dyszkiewicz 73 Napisano 18 Czerwca Udostępnij Napisano 18 Czerwca w Ins Offline - blokada Dzień dobry, proszę o zweryfikowanie, czy problem nadal występuje. Link to postu
Monika Szydlak-Bucka 1 Napisano 18 Czerwca Udostępnij Napisano 18 Czerwca w Ins Offline - blokada Niestety tak. Na szczęście jest to tylko baner, połączenie z ksef jak i z kontem Insert działa, więc tylko wkurza ten czerwony kolor. Link to postu
Filip Dyszkiewicz 73 Napisano 22 Czerwca Udostępnij Napisano 22 Czerwca w Ins Offline - blokada Dzień dobry, proszę o wykonanie operacji opisanych w artykule e-Pomocy technicznej. Czym jest i gdzie się wykonuje konserwację bazy danych w programach InsERT nexo? Czy po ich ukończeniu problem nadal występuje? Link to postu
Monika Szydlak-Bucka 1 Napisano 23 Czerwca Udostępnij Napisano 23 Czerwca w Ins Offline - blokada Witam, problem sam zniknął po weekendzie. Na szczęście była to tylko ikonka i nie blokowała ani wysyłki do KSEF, ani odbioru, pozwalała nawet sprawdzić stan insPunktów. 1 Link to postu
Polecane posty