Katarzyna Szatkowska - Rychlicka 0 Napisano 17 Marca Udostępnij Napisano 17 Marca w Status rejestracji certyfikatu KSeF - Nie udało się sprawdzić uprawnień Mam problem z uwierzytelnieniem mojego klienta poprzez Konto InsErt. Klient jest obcokrajowcem reprezentującym spółkę z o. o.. Złożyliśmy do urzędu skarbowego ZAW-FA z odciskiem palca klienta (nie posiada numeru PESEL). Nadaliśmy w KSeF uprawnienia, wygenerowaliśmy certyfikat i klucz, które zaimportowaliśmy do konta InsERT. Otrzymaliśmy komunikat "nie udało się sprawdzić uprawnień" - zrzut ekranu w załączeniu. Z czego wynika ten komunikat? Co można z tym zrobić? Link to postu
Marek Sadura 2 Napisano 24 Marca Udostępnij Napisano 24 Marca w Status rejestracji certyfikatu KSeF - Nie udało się sprawdzić uprawnień Witam, Mam ten sam problem, może ktoś wie co oznacza ten komunikat. HALO INSERT, może jakakolwiek reakcja i wyjaśnienie co oznacza ten komunikat. Pozd. Marek Link to postu
DOROTA RUDNICKA 1 Napisano 19 Czerwca Udostępnij Napisano 19 Czerwca w Status rejestracji certyfikatu KSeF - Nie udało się sprawdzić uprawnień Dzień dobry czy udało się Państwu dowiedzieć jaki jest sposób na rozwiązanie tego problemu to jest kuriozum - płacimy jako biuro dużo za programy Insert - a aby się czegokolwiek dowiedzieć jeżeli program nie działa to trzeba dodatkowo płacić za konsultanta :-(( Link to postu
Krzysztof Jakubiec 0 Napisano 19 Czerwca Udostępnij Napisano 19 Czerwca w Status rejestracji certyfikatu KSeF - Nie udało się sprawdzić uprawnień (edytowane) Też mieliśmy z tym problem i rozwiązaniem jakie jest jedynie przećwiczone przez nas to dwa osobne konta Insert na portalu Inserta na dwie firmy jakie mamy. Jak mieliśmy dwie firmy podpięte na tym samym koncie Inseta to ten problem występuje. Problem jest taki że ustawienia Ksef ten portal traktuje jako wspólne dla obu firm, a powinno to być (ksef certy) odseparowane od siebie w kontekście aktualnie aktywnej firmy w tym panelu. Ale może to nie jest zbieżne z tym problem opisanym przez Państwa. Edytowane 19 Czerwca przez Krzysztof Jakubiec Link to postu
DOROTA RUDNICKA 1 Napisano 19 Czerwca Udostępnij Napisano 19 Czerwca w Status rejestracji certyfikatu KSeF - Nie udało się sprawdzić uprawnień Dziękuję za info - my mamy jedno konto tylko podpięte i różnych już rzeczy próbowałam i żadna nie działa odłączałam i podpinałam konto, wgrałam na nowo certyfikat i także nic Link to postu
Marek Francuz 64 Napisano 19 Czerwca Udostępnij Napisano 19 Czerwca w Status rejestracji certyfikatu KSeF - Nie udało się sprawdzić uprawnień Czasami pomaga wygenerowanie nowych certyfikatów w KSEF i ich zaimportowanie do konta Insert. Nie mam pojęcia dlaczego się gdzieś uszkadzają, ale miałem taki przypadek. Link to postu
Katarzyna Szatkowska - Rychlicka 0 Napisano 19 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca w Status rejestracji certyfikatu KSeF - Nie udało się sprawdzić uprawnień (edytowane) 3 godziny temu, Krzysztof Jakubiec napisał: Też mieliśmy z tym problem i rozwiązaniem jakie jest jedynie przećwiczone przez nas to dwa osobne konta Insert na portalu Inserta na dwie firmy jakie mamy. Jak mieliśmy dwie firmy podpięte na tym samym koncie Inseta to ten problem występuje. Problem jest taki że ustawienia Ksef ten portal traktuje jako wspólne dla obu firm, a powinno to być (ksef certy) odseparowane od siebie w kontekście aktualnie aktywnej firmy w tym panelu. Ale może to nie jest zbieżne z tym problem opisanym przez Państwa. W tym moim felernym przypadku jest jedna firma podpięta pod konto InsERT. Przy dwóch firmach w mojej własnej działalności nie mam żadnego problemu. Edytowane 19 Czerwca przez Katarzyna Szatkowska - Rychlicka nie ten wątek Link to postu
Polecane posty