Konrad Sikorski 63 Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia w Problem z odświeżaniem statusu KSeF (przekazano do KSeF) (edytowane) Doświadczamy obecnie problemów z odświeżaniem statusu dokumentu. Wiele dokumentów utknęło w statusie przekazano, pomimo poprawnego wysłania do KSeF. Edit 16:01 : problem dotyczy też wysyłki, która zakończyła się błędem. Edit: 17:46 : Około 19 postaramy się wrzucić poprawki, które powinny odblokować odświeżanie się statusów Edit: 18:49 : Subiekt jest chwilowo niedostępny, właśnie publikujemy poprawki związane z odświeżaniem statusów. Edit: 21:20 : Statusy się już odświeżają. Do rana większość będzie już aktualna. Edit: 7:44 : Wszystkie statusy są odświeżone. Pracujemy już nad rozwiązaniem problemu. Postaramy się, aby do jutra wszystkie statusy były odświeżone. O postępach będę informował w tym wątku. Edytowane 2 Kwietnia przez Konrad Sikorski Link to postu
Kuba Fornalski 224 Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia w Problem z odświeżaniem statusu KSeF (przekazano do KSeF) Ale jak nie widać w faktury w aplikacji podatnika, to znaczy ona się wyśle czy zostanie cofnięta z błędem, skoro teraz nie można odświeżyć statusu? Link to postu
Szymon Wydymus 0 Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia w Problem z odświeżaniem statusu KSeF (przekazano do KSeF) Dziękuję Link to postu
Konrad Sikorski 63 Napisano 1 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia w Problem z odświeżaniem statusu KSeF (przekazano do KSeF) 18 minut temu, Kuba Fornalski napisał: Ale jak nie widać w faktury w aplikacji podatnika, to znaczy ona się wyśle czy zostanie cofnięta z błędem, skoro teraz nie można odświeżyć statusu? Jeśli po wysłaniu, faktura nie pojawiła się w KSeF powinna wrócić do statusu błąd wysyłki. Będziemy to sprawdzać po naprawieniu awarii. Link to postu
Yevhen Rozhovetskyi 0 Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia w Problem z odświeżaniem statusu KSeF (przekazano do KSeF) Dzień dobry, mam podobny błąd: faktura ma status 'Przekazano do KSeF', pojawiła się w KSeFie, ale nie mogę pobrać pliku. Link to postu
Konrad Sikorski 63 Napisano 1 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia w Problem z odświeżaniem statusu KSeF (przekazano do KSeF) 5 minut temu, Yevhen Rozhovetskyi napisał: Dzień dobry, mam podobny błąd: faktura ma status 'Przekazano do KSeF', pojawiła się w KSeFie, ale nie mogę pobrać pliku. pracujemy nad naprawą tego problemu. 1 Link to postu
Konrad Sikorski 63 Napisano 1 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia w Problem z odświeżaniem statusu KSeF (przekazano do KSeF) Około 19 postaramy się wrzucić poprawki, które odblokują odświeżanie statusów. Link to postu
Kuba Fornalski 224 Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia w Problem z odświeżaniem statusu KSeF (przekazano do KSeF) ehh ten pierwszy dzień poboru opłat Link to postu
Bartosz Sierpniowski 1 Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia w Problem z odświeżaniem statusu KSeF (przekazano do KSeF) 58 minut temu, Kuba Fornalski napisał: ehh ten pierwszy dzień poboru opłat Na s123 w kwestii opłat za ksef, nie można narzekać za bardzo 😉 1 Link to postu
Konrad Sikorski 63 Napisano 1 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia w Problem z odświeżaniem statusu KSeF (przekazano do KSeF) Subiekt obecnie jest niedostępny - publikujemy poprawki związane ze statusami. Link to postu
Kuba Fornalski 224 Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia w Problem z odświeżaniem statusu KSeF (przekazano do KSeF) 3 minuty temu, Bartosz Sierpniowski napisał: Na s123 w kwestii opłat za ksef, nie można narzekać za bardzo 😉 Reakcja Pana Konrada potwierdziła że nikt w to nie wierzy kilkadziesiąt inspunktów za subiekta123 już poleciało, no ale przynajmniej już nie ma naliczenia przy pobraniu Link to postu
Konrad Sikorski 63 Napisano 1 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia w Problem z odświeżaniem statusu KSeF (przekazano do KSeF) 2 minuty temu, Kuba Fornalski napisał: Reakcja Pana Konrada potwierdziła że nikt w to nie wierzy kilkadziesiąt inspunktów za subiekta123 już poleciało, no ale przynajmniej już nie ma naliczenia przy pobraniu reakcja dotyczyła tego, że licencje indywidualne mają wysoki limit dla KSeF ale nie róbmy offtopic - ten wątek jest o problemie z odświeżaniem statusów 1 Link to postu
Konrad Sikorski 63 Napisano 1 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia w Problem z odświeżaniem statusu KSeF (przekazano do KSeF) Statusy zaczęły się już odświeżać. Do rana praktycznie wszystkie powinny być już poprawne. 1 1 Link to postu
Piotr Zalas 0 Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia w Problem z odświeżaniem statusu KSeF (przekazano do KSeF) Dzien dobry Obecnie nadal mam taka sytaucje Co powinienem zrobic, wczesniej mialem info o tym ze poszlo do ksef ale nie nadano nueru Link to postu
Konrad Sikorski 63 Napisano 2 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia w Problem z odświeżaniem statusu KSeF (przekazano do KSeF) 50 minut temu, Piotr Zalas napisał: Dzien dobry Obecnie nadal mam taka sytaucje Co powinienem zrobic, wczesniej mialem info o tym ze poszlo do ksef ale nie nadano nueru Najprawdopodobniej Pana certyfikat nie posiadał uprawnień. Będzie Pan musiał wgrać nowy certyfikat i wysłać te dokumenty jeszcze raz. Link to postu
Jacek Bartczak 3 Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia w Problem z odświeżaniem statusu KSeF (przekazano do KSeF) U mnie od wczoraj pali się przekazano do KSeF, a od północy termin wysyłki upłynął. Faktur w KSeF nie ma. Z fakturami nic nie można zrobić. 1 Link to postu
grzegorz Smolinski 1 Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia w Problem z odświeżaniem statusu KSeF (przekazano do KSeF) A u mnie wysyła się 17 faktu a 3 sie nie wysyłają i program podaje komunikat problem autoryzacji. nie można tych komunikatów jakoś doprecyzować bo jak może być problem z autoryzacją skoro 17 faktur przesyła się poprawnie a 3 nie? Link to postu
Konrad Sikorski 63 Napisano 2 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia w Problem z odświeżaniem statusu KSeF (przekazano do KSeF) 59 minut temu, Jacek Bartczak napisał: U mnie od wczoraj pali się przekazano do KSeF, a od północy termin wysyłki upłynął. Faktur w KSeF nie ma. Z fakturami nic nie można zrobić. W jakim statusie są obecnie faktury? Do wysłania, czy jest jakiś błąd? Link to postu
Konrad Sikorski 63 Napisano 2 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia w Problem z odświeżaniem statusu KSeF (przekazano do KSeF) 3 minuty temu, grzegorz Smolinski napisał: A u mnie wysyła się 17 faktu a 3 sie nie wysyłają i program podaje komunikat problem autoryzacji. nie można tych komunikatów jakoś doprecyzować bo jak może być problem z autoryzacją skoro 17 faktur przesyła się poprawnie a 3 nie? Proszę w wiadomości prywatnej podesłać nip i numery faktur, których dotyczy problem autoryzacji Link to postu
grzegorz Smolinski 1 Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia w Problem z odświeżaniem statusu KSeF (przekazano do KSeF) 16 minut temu, Konrad Sikorski napisał: Proszę w wiadomości prywatnej podesłać nip i numery faktur, których dotyczy problem autoryzacji Wysłałem priv 1 Link to postu
Jacek Bartczak 3 Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia w Problem z odświeżaniem statusu KSeF (przekazano do KSeF) Część ma "przekazano do KSEF" a część "do wysłania" Link to postu
Michał Jelec 2 Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia w Problem z odświeżaniem statusu KSeF (przekazano do KSeF) U mnie dalej to samo. Od wczoraj wisi faktura z tym samym statusem. Kiedy zostanie to naprawione? Link to postu
Jacek Bartczak 3 Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia w Problem z odświeżaniem statusu KSeF (przekazano do KSeF) Czy już wiadomo w czym jest problem i kiedy zostanie rozwiązany? Link to postu
Szymon Wydymus 0 Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia w Problem z odświeżaniem statusu KSeF (przekazano do KSeF) Status się zmienił... ale co dalej? Wczoraj poprawiłem certyfikat, jest już ok. Ale FV z wczoraj ponownie wysłałem i nie przechodzi... chyba że Ksef ma jakiś problem. Chociaż tu jest błąd wysyłki. Chyba że wczorajsza FV widzi wczorajszy błędny certyfikat? Nie da się FV usunąć. Link to postu
grzegorz Smolinski 1 Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia w Problem z odświeżaniem statusu KSeF (przekazano do KSeF) 4 minuty temu, Szymon Wydymus napisał: Status się zmienił... ale co dalej? Wczoraj poprawiłem certyfikat, jest już ok. Ale FV z wczoraj ponownie wysłałem i nie przechodzi... chyba że Ksef ma jakiś problem. Chociaż tu jest błąd wysyłki. Chyba że wczorajsza FV widzi wczorajszy błędny certyfikat? Nie da się FV usunąć. To jest jakis problem w programie. Komunikaty są za mało szczegółowe i nie idzie dojśc w czym problem. U mnie z 3 fakturami taki sam stan a 17 sie wysyła bez porblemu. I tez komunikat problem z autoryzacją. A jaki może być problem skoro 17 faktur na tym samym certyfikacie się przesłało. Coś jest nie tak w samej aplikacji. Link to postu
Polecane posty