Wenesa Bugajak 0 Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia w Brak przycisku wysyłki do KSeF Dzień dobry, mam problem z wysyłką faktur do KSeF w Subiekcie 123. Stan obecny: KSeF aktywny (status „Aktywny”) certyfikat poprawnie dodany i ważny (wysyłka i odbiór e-faktur OK) użytkownik posiada uprawnienia administratora globalnego faktury wystawione jako „Faktura do KSeF” Problem: brak opcji „Wyślij do KSeF” (ani w widoku listy, ani w szczegółach faktury) automatyczna wysyłka nie działa (faktury nie są wysyłane mimo upływu czasu) nie można pobrać PDF (komunikat: „Dokument wymaga wystawienia w KSeF przed pobraniem”) próby odświeżenia połączenia KSeF nie przynoszą efektu ponowne logowanie i zmiana przeglądarki (Chrome/Safari) bez wpływu Czy ktoś miał już styczność z takim błędem? Link to postu
Konrad Sikorski 54 Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia w Brak przycisku wysyłki do KSeF W dniu 2.04.2026 o 12:41, Wenesa Bugajak napisał: Dzień dobry, mam problem z wysyłką faktur do KSeF w Subiekcie 123. Stan obecny: KSeF aktywny (status „Aktywny”) certyfikat poprawnie dodany i ważny (wysyłka i odbiór e-faktur OK) użytkownik posiada uprawnienia administratora globalnego faktury wystawione jako „Faktura do KSeF” Problem: brak opcji „Wyślij do KSeF” (ani w widoku listy, ani w szczegółach faktury) automatyczna wysyłka nie działa (faktury nie są wysyłane mimo upływu czasu) nie można pobrać PDF (komunikat: „Dokument wymaga wystawienia w KSeF przed pobraniem”) próby odświeżenia połączenia KSeF nie przynoszą efektu ponowne logowanie i zmiana przeglądarki (Chrome/Safari) bez wpływu Czy ktoś miał już styczność z takim błędem? Problem już została rozwiązany. Użytkownik nie miał nadanych uprawnień do KSeF Link to postu
Ortho Sport Clinic 0 Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia w Brak przycisku wysyłki do KSeF Dzień dobry, Borykam się z tym samym problemem. Ksef skonfigurowany poprawnie a jednak nie posiadam przycisku wysyłki. Prosze o pomoc. Pozdrawiam Agnieszka Sacewicz Link to postu
Barbara Nowak 0 Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia w Brak przycisku wysyłki do KSeF Również nie posiadam przycisku wysyłki do KSeF... Link to postu
Konrad Sikorski 54 Napisano 8 Kwietnia Udostępnij Napisano 8 Kwietnia w Brak przycisku wysyłki do KSeF 14 godzin temu, Barbara Nowak napisał: Również nie posiadam przycisku wysyłki do KSeF... 22 godziny temu, Ortho Sport Clinic napisał: Dzień dobry, Borykam się z tym samym problemem. Ksef skonfigurowany poprawnie a jednak nie posiadam przycisku wysyłki. Prosze o pomoc. Pozdrawiam Agnieszka Sacewicz Proszę w pierwszej kolejności sprawdzić, czy mają Panie uprawnienia do KSeF nadane w samym Subiekcie 123: Jeśli wszystko się zgadza, proszę w następnym kroku upewnić się, że wystawiany dokument jest do KSeF: Link to postu
Barbara Nowak 0 Napisano 8 Kwietnia Udostępnij Napisano 8 Kwietnia w Brak przycisku wysyłki do KSeF Dziękuję dotarłam do tej informacji. Ale u mnie problem jest taki, że niestety usuwając jedną osobę z konta Insert, usunęłam administratora. Został tylko użytkownik. Jestem bez możliwości wystawiania faktur. Nie rozumiem dlaczego obie osoby na koncie Insert miały uprawnienia Administratora Firmy i Administratora Globalnego, ale już w Subiekt123 tylko jedna z nich była administratorem. Nie podglądnęłam tego w Subiekt123 i teraz mam problem :-( Link to postu
Konrad Sikorski 54 Napisano 8 Kwietnia Udostępnij Napisano 8 Kwietnia w Brak przycisku wysyłki do KSeF 15 minut temu, Barbara Nowak napisał: Dziękuję dotarłam do tej informacji. Ale u mnie problem jest taki, że niestety usuwając jedną osobę z konta Insert, usunęłam administratora. Został tylko użytkownik. Jestem bez możliwości wystawiania faktur. Nie rozumiem dlaczego obie osoby na koncie Insert miały uprawnienia Administratora Firmy i Administratora Globalnego, ale już w Subiekt123 tylko jedna z nich była administratorem. Nie podglądnęłam tego w Subiekt123 i teraz mam problem 😞 Proszę wysłać zgłoszenie przez formularz i nadamy admina w ramach Subiekta 123 Link to postu
Barbara Nowak 0 Napisano 8 Kwietnia Udostępnij Napisano 8 Kwietnia w Brak przycisku wysyłki do KSeF Dziękuję, wczoraj wysłałam. Rozumiem że pozostaje czekać na odpowiedź. Link to postu
Edward Prokop 0 Napisano Czwartek o 08:37 Udostępnij Napisano Czwartek o 08:37 w Brak przycisku wysyłki do KSeF W dniu 8.04.2026 o 11:53, Barbara Nowak napisał: Dziękuję dotarłam do tej informacji. Ale u mnie problem jest taki, że niestety usuwając jedną osobę z konta Insert, usunęłam administratora. Został tylko użytkownik. Jestem bez możliwości wystawiania faktur. Nie rozumiem dlaczego obie osoby na koncie Insert miały uprawnienia Administratora Firmy i Administratora Globalnego, ale już w Subiekt123 tylko jedna z nich była administratorem. Nie podglądnęłam tego w Subiekt123 i teraz mam problem 😞 Link to postu
Polecane posty