Marek Falitor 26 Napisano 8 Kwietnia Udostępnij Napisano 8 Kwietnia w Do końca czerwca 2026 zaimplementuj własny, niestandardowy identyfikator User-Agent w Twojej aplikacji na ALLEGRO Witam, czy też dostaliście takiego maila? Nie mam zielonego pojęcia o co chodzi? Jaką aplikację mam tam zarejestrować - SelloNX? Dziękuję z góry za wszelkie popdowiedzi. 2 Cytuj Link to postu
HotKey . 428 Napisano 8 Kwietnia Udostępnij Napisano 8 Kwietnia w Do końca czerwca 2026 zaimplementuj własny, niestandardowy identyfikator User-Agent w Twojej aplikacji na ALLEGRO (edytowane) Tak - też nam to przychodzi dzisiaj w mailach widziałem, wcześniej tego nie było w mailach. Edytowane 8 Kwietnia przez HotKey . Cytuj Link to postu
Popularny post. Daniel Salamucha 230 Napisano 8 Kwietnia Popularny post. Udostępnij Napisano 8 Kwietnia w Do końca czerwca 2026 zaimplementuj własny, niestandardowy identyfikator User-Agent w Twojej aplikacji na ALLEGRO (edytowane) Mamy to już zrobione do kolejnej wersji, nic nie musicie dodawać - wystarczy aktualizacja do najnowszej wersji jak już wyjdzie. Oczywiście do aktualizacji nie będzie miało to wpływu na działanie aplikacji Sello NX. Edytowane 9 Kwietnia przez Daniel Salamucha 4 Cytuj Link to postu
Marek Falitor 26 Napisano 8 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia w Do końca czerwca 2026 zaimplementuj własny, niestandardowy identyfikator User-Agent w Twojej aplikacji na ALLEGRO @Daniel Salamucha Śliczne dzięki za info. Cytuj Link to postu
Polecane posty