Krystian Mazur 0 Napisano 16 Kwietnia Udostępnij Napisano 16 Kwietnia w Ksef w subiekt nexo Dzień dobry, Mam problem z wysyłką faktur do KSEF. Faktura wystawiona ale przy wysyłce pojawia się komunikat serwis wysyłki jest aktualnie niedostępny, ale ten komunikat jest właściwie od samego początku. Połączenie z ksef przebiegło pomyślnie i w zakładce zarządzanie ksef jest na zielone. Może ktoś miał podobny problem i może mi pomóc? Link to postu
Marcin Zborowski 143 Napisano 16 Kwietnia Udostępnij Napisano 16 Kwietnia w Ksef w subiekt nexo Proszę sprawdzić tutaj. Link to postu
Krystian Mazur 0 Napisano 16 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia w Ksef w subiekt nexo 1 godzinę temu, Marcin Zborowski napisał: Proszę sprawdzić tutaj. takie ustawienia mam. Link to postu
Marcin Zborowski 143 Napisano 16 Kwietnia Udostępnij Napisano 16 Kwietnia w Ksef w subiekt nexo To więcej nie pomogę. Link to postu
Kacper Panek 427 Napisano 20 Kwietnia Udostępnij Napisano 20 Kwietnia w Ksef w subiekt nexo Dzień dobry, proszę o przesłanie danych diagnostycznych ze stanowiska, na którym wystąpił problem. Procedura została opisana w artykule: InsERT nexo – Jak wygenerować dane diagnostyczne? W formularzu kontaktowym proszę o zaznaczenie kontynuacji korespondencji z firmą InsERT pod numerem zgłoszenia, który podam w wiadomości prywatnej. Dodatkowo proszę o podanie wersji programu, która jest wykorzystywana, a także NIP podmiotu. Link to postu
Kacper Panek 427 Napisano Czwartek o 07:59 Udostępnij Napisano Czwartek o 07:59 w Ksef w subiekt nexo Dzień dobry, korzystają Państwo z wersji 56.0.3, natomiast komunikacja z KSeF 2.0 została wdrożona wraz z wersją 59.0.0. W takiej sytuacji konieczna jest aktualizacja programu i nawiązanie połączenia z KSeF 2.0: Subiekt nexo – Kreator wdrożeniowy KSeF (wgrywanie certyfikatu) Link to postu
Krystian Mazur 0 Napisano Czwartek o 12:53 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 12:53 w Ksef w subiekt nexo Owszem, ale jak robimy aktualizację, to proces przebiega pomyślnie. Natomiast program nadal jest w wersji 56.0.3 Link to postu
Polecane posty