MM N 14 Napisano 28 Kwietnia Udostępnij Napisano 28 Kwietnia w Galeria zdjęć - problem Wszystkie zdjęcia mają te same nazwy. Kompletnie nie pozwala to wyszukać w zasadzie zupełnie niczego, nie da się też posortować tych zdjęć. Każde zdjęcie ma nazwę "zdjęcie.jpg" są zarówno w widoku opisu produktu jak i w ogólnej galerii. Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 605 Napisano 29 Kwietnia Udostępnij Napisano 29 Kwietnia w Galeria zdjęć - problem Skąd pochodzą zdjęcia? Czy były pobrane z Allegro te oferty czy wystawiane z Sello NX? Cytuj Link to postu
MM N 14 Napisano 28 Maja Autor Udostępnij Napisano 28 Maja w Galeria zdjęć - problem W dniu 29.04.2026 o 10:34, Bartosz Rosa napisał: Skąd pochodzą zdjęcia? Czy były pobrane z Allegro te oferty czy wystawiane z Sello NX? Nie da się nic wystawić sensownie w SelloNX więc tam nie wystawiam. Narzędzie nie nadaje się do wystawiania kiedy ma jeszcze tyle błędów i problemów. Są więc pobrane z Allegro. Mogłyby chociaż nazywać się nazwą towaru1 nazwatowaru2 albo cos w tym stylu. Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 605 Napisano 29 Maja Udostępnij Napisano 29 Maja w Galeria zdjęć - problem Myślę, że możemy tak zrobić. Aczkolwiek jeśli to samo zdjęcie będzie przypisane do kilku towarów to będzie miało nazwę pierwszego towaru w każdym towarze. Cytuj Link to postu
MM N 14 Napisano 31 Maja Autor Udostępnij Napisano 31 Maja w Galeria zdjęć - problem (edytowane) W dniu 29.05.2026 o 12:54, Bartosz Rosa napisał: Myślę, że możemy tak zrobić. Aczkolwiek jeśli to samo zdjęcie będzie przypisane do kilku towarów to będzie miało nazwę pierwszego towaru w każdym towarze. Zdecydowanie to lepsze rozwiazanie. U mnie nie zdarza się przypadek, że używam tych samych zdjęć do różnych ofert. No i wiadomo, że jakiekolwiek sortowanie lepsze niż żadne, czyli tysiące zdjęć1 2 3 itd. W perfekcyjnym świecie nazwy zdjęć byłyby nazwami produktów z Subiekta lub eanami Edytowane 31 Maja przez MM N Cytuj Link to postu
Polecane posty