Natalia Świtkowska 0 Napisano 6 Maja Udostępnij Napisano 6 Maja w Ksef - pobieranie faktur (edytowane) Od 10-03 program przestał mi sciagac faktury z ksef. w konfiguracji programu wszystko na zielono. sprawdzenie certyfikatu również poprawne. inspunkty jeszcze są. przy próbie pobrania dokumentów dostaje info : " Nie odebrano żadnych dokumentów" ktoś jakieś pomysły ? z góry dziękuje. Edytowane 6 Maja przez Natalia Świtkowska Link to postu
Joanna Kamińska-Bogacka 0 Napisano 6 Maja Udostępnij Napisano 6 Maja w Ksef - pobieranie faktur u mnie podobnie , certyfikaty poprawne wszystko dograne, nie pobierają się tylko faktury zakupu Link to postu
Małgorzata Walukiewicz 0 Napisano 6 Maja Udostępnij Napisano 6 Maja w Ksef - pobieranie faktur Proszę sprawdzić w Parametrach KSeF czy na pewno nie jest odznaczone "pobrane faktury będą obsługiwane w Portalu Dokumentów przed przekazaniem do programu księgowego". Takie odznaczeniu powoduje, że klient musi zaakceptować dokumenty w Portalu Dokumentów, żeby można je było zaimportować. Link to postu
Joanna Kamińska-Bogacka 0 Napisano 7 Maja Udostępnij Napisano 7 Maja w Ksef - pobieranie faktur Dziś zresetowałam wszystkie ustawienia i skonfigurowałam na nowo . Udało się pobrać 34 faktury zakupu z 57 i ani jednej faktury sprzedaży . Pobrane faktury są z kwietnia, z maja nie pobrało się nic. Nic z tego nie rozumiem, to jakiś chaos . Faktury pobierają się bez problemu na podstawie ksef id ale przecież trudno tak pobierać dziesiątki a nawet setki faktur . Link to postu
Natalia Świtkowska 0 Napisano 7 Maja Autor Udostępnij Napisano 7 Maja w Ksef - pobieranie faktur Dziękuje za odpowiedz. Tak u mnie odznaczenie Portalu Dokumentów pomogło. Jutro dokładnie sprawdzę czy wszystkie faktury się pobrały. Na pewno jest lepiej Link to postu
Małgorzata Walukiewicz 0 Napisano 7 Maja Udostępnij Napisano 7 Maja w Ksef - pobieranie faktur Bardzo się cieszę Link to postu
Polecane posty