Popularny post. Katarzyna Dziaczyńska 4 Napisano 13 Maja Popularny post. Udostępnij Napisano 13 Maja w ciągły problem z programem Rachmistrz GT już od kilku dni Rachmistrz GT sam mi się wyłącza podczas pracy, występuje jakiś błąd i trzeba włączać od nowa. Nie ukrywam że bardzo to spowalnia pracę w biurze. Nie pomogła nawet najnowsza aktualizacja, już dzisiaj 4 razy program mi się wyłączył. Czy programiści pracują nad tym problemem? 4 Link to postu
Piotr Nawrocki 3 Napisano 13 Maja Udostępnij Napisano 13 Maja w ciągły problem z programem Rachmistrz GT U mnie podobnie Link to postu
Hanna Szymura 7 Napisano 13 Maja Udostępnij Napisano 13 Maja w ciągły problem z programem Rachmistrz GT Piszemy o tym już od dawna, nowe aktualizacje nie rozwiązują problemu, ręce opadają. 1 Link to postu
Marcin Peszko 7 Napisano 13 Maja Udostępnij Napisano 13 Maja w ciągły problem z programem Rachmistrz GT Program obecnie jest żałosny. Narzędzie bardzo niebezpieczne ze względu na jego wadliwe działanie. Praca od kilku dni to istna udręką, gdyż roi się od błędów i niedociągnięć. Uważajcie na siebie 1 Link to postu
Anna Szumigaj-Ciesielska 0 Napisano 13 Maja Udostępnij Napisano 13 Maja w ciągły problem z programem Rachmistrz GT U nas podobnie - wielokrotnie w ciągu dnia się wyłącza ... Link to postu
Czesław Zmaczyński 1 Napisano 13 Maja Udostępnij Napisano 13 Maja w ciągły problem z programem Rachmistrz GT Od początku miesiąca ciągłe problemy z programem. Nowe aktualizacje pomagają doraźnie a ze strony InsERT jakoś brak zainteresowania problemami. Jak już ktoś odpisze to standartowa odpowiedź " poprawimy w następnej wersji" - najlepiej mogliby napisać do urzędów o przesunięcie terminów rozliczeń - bo nasze problemy chyba ich nie interesują. 1 Link to postu
Magdalena Kaczmarek 1 Napisano 15 Maja Udostępnij Napisano 15 Maja w ciągły problem z programem Rachmistrz GT Mam serdecznie dość współpracy(?) z InsERT. W ciągu 2 godzin pracy program wyłączył się sam 14 razy!!!! Jak mam pracować??? Czy ktoś w ogóle czyta te sugestie i wnioski? Aktualizacje nie pomagają. Jak mam w terminie wszystkie firmy rozliczyć, jak nie robie nic innego jak włączam program, który nie działa. 1 Link to postu
Joanna Tchórzewska 1 Napisano 15 Maja Udostępnij Napisano 15 Maja w ciągły problem z programem Rachmistrz GT Mi ZUS dla ryczałtowców nadal nie przenosi się poprawnie do Płatnika. Mam aktualną wersje płatnika Czy ktoś też tak ma? Link to postu
Katarzyna Dziaczyńska 4 Napisano 15 Maja Autor Udostępnij Napisano 15 Maja w ciągły problem z programem Rachmistrz GT u mnie poprawnie przenosi wszystko Link to postu
Tomasz Owczarek 11 Napisano 16 Maja Udostępnij Napisano 16 Maja w ciągły problem z programem Rachmistrz GT U nas dokładnie to samo. Co chwilę wywala z programu lub się zawiesza. Dramat. Kiedyś jeszcze na forum aktywni byli pracownicy Insert, ale dają takiego ciała, że nikt już nie chce świecić oczami i się pochowali. Ale nie martwcie się - kolejna podwyżka cen za ich usługi na pewno rozwiąże problem! Link to postu
Maria Komorek 33 Napisano 20 Maja Udostępnij Napisano 20 Maja w ciągły problem z programem Rachmistrz GT Kiedy skończą się te awarie programów? Przecież to ochujeć można jak wchodzę w fakturę i mi się Rachmistrz 5 x pod rząd wywala..... @Kacper Panek Potraktujcie to poważnie to bo to się już robi mało śmieszne Link to postu
Polecane posty