Paweł Nitendel 21 Napisano 29 Maja Udostępnij Napisano 29 Maja w Korekta faktury detalicznej Może uzyskam tutaj odpowiedź ponieważ w Sello1 działało to dobrze w NX już nie. W Subiekcie nexo nic nie było zmieniane. Wystwiłem paragon + FSD. Teraz chcę skorygować FSD, po otwraciu okna korekty nie mam żednych towarów do skorygowania. Uprzedając pytanie, nie była już wystawiona korekta. Cytuj Link to postu
Daniel Salamucha 241 Napisano 3 Czerwca Udostępnij Napisano 3 Czerwca w Korekta faktury detalicznej W dniu 29.05.2026 o 14:50, Paweł Nitendel napisał: Może uzyskam tutaj odpowiedź ponieważ w Sello1 działało to dobrze w NX już nie. W Subiekcie nexo nic nie było zmieniane. Wystwiłem paragon + FSD. Teraz chcę skorygować FSD, po otwraciu okna korekty nie mam żednych towarów do skorygowania. Uprzedając pytanie, nie była już wystawiona korekta. U nas nie udało się powtórzyć takiego zachowania. Podeślij proszę dokładniejszy scenariusz krok po kroku i najlepiej screeny albo nagranie. Jak rozumiem Sello NX w najnowszej wersji? Cytuj Link to postu
Polecane posty