Denis Zaharow 0 Napisano 1 Czerwca Udostępnij Napisano 1 Czerwca w Brak odpowiedzi na zgłoszenie Witam, czy ktoś z użytkowników spotkał się z sytuacją, że na zgłoszony problem nie otrzymuje żadnej merytorycznej odpowiedzi od wsparcia Insert? W moim przypadku od dłuższego czasu dostaję wyłącznie automatyczne wiadomości w stylu „dołożymy wszelkich starań, aby jak najszybciej rozwiązać Twój problem”, natomiast brak jakiejkolwiek informacji zwrotnej dotyczącej samego zgłoszenia. Zastanawiam się, czy jest to obecnie standardowy sposób obsługi zgłoszeń, czy może tylko ja mam taki problem. Czy inni użytkownicy również czekają tygodniami bez odpowiedzi? Nie ukrywam, że zaczynam się zastanawiać, czy brak reakcji nie ma na celu skłonienia klienta do wykupienia płatnej pomocy zdalnej. Chętnie poznam doświadczenia innych użytkowników. Cytuj Link to postu
AGATA WRÓBLEWSKA 0 Napisano 10 Czerwca Udostępnij Napisano 10 Czerwca w Brak odpowiedzi na zgłoszenie Ja tez nie otrzymałam odpowiedzi na zgłoszenie Cytuj Link to postu
Denis Zaharow 0 Napisano 10 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca w Brak odpowiedzi na zgłoszenie polecam skontaktować się via chat Cytuj Link to postu
Polecane posty