Popularny post. Jan Kreft 9 Napisano 3 Czerwca Popularny post. Udostępnij Napisano 3 Czerwca w funkcjonalość Portalu Dokumentów Proszę o informacje, kiedy usprawnicie PD. Mam od klientów opinie o braku funkcjonalności i przejrzystości: brak nr faktur, zupełnie nie potrzebna uwidoczniona sygnatura, brak możliwości wyboru kolumn które mają być widoczne, brak możliwości zmniejszenia poszczególnych kolumn. Trzeba bardzo zmniejszyć obraz ( prawie nie do odczytu) aby zobaczyć wszystkie kolumny. Przy wprowadzaniu etykiet, te nie zawsze się zapisują, trzeba to powtarzać. 3 Link to postu
Magdalena Matuszak 4 Napisano 5 Czerwca Udostępnij Napisano 5 Czerwca w funkcjonalość Portalu Dokumentów Witaj dokładnie mam takie same informację od klientów, nie ma możliwości konfigurowania kolumn wg potrzeby, i zakres dat , a wiadomo że najbardziej interesuje nas "za cały m-c" nie ma możliwości wyboru, kolejna rzecz filtrowanie - można tylko filtrować sygnaturę - po co ta funkcjonalnosć jest nie wiem, ale ani kontrahent, ani kwota nic nie wchodzi. 2 Link to postu
Ewa Matejek 90 Napisano Wtorek o 09:09 Udostępnij Napisano Wtorek o 09:09 w funkcjonalość Portalu Dokumentów Zachęcam do zapoznania się z funkcjami wdrażanymi w najbliższej wersji: Link to postu
Polecane posty