Dorota Cieślar 30 Napisano 11 Czerwca Udostępnij Napisano 11 Czerwca w SN źle zaciąga dane z kartoteki Klienta Dzień dobry, mam problem z zaciąganiem danych z kartoteki Klienta. Firma zagraniczna zmieniła nazwę, dane adresowe i VATIN pozostały takie jak były. Zmieniałam dane w kartotece i przy wystawianiu zlecenia do dostawcy pojawia się problem. W "formularzu" zamówienia pojawia się prawidłowa nazwa: Na liście zleceń poprawie: A w wydruku zlecenia zaciąga pierwotną nazwę, która została zmieniona: Gdzie może leżeć problem? Próbowałam zmienić dostawcę na kogoś innego, zapisać i ponownie zaczytać insertującą mnie firmę, ale cały czas to samo. Link to postu
Filip Dyszkiewicz 73 Napisano 11 Czerwca Udostępnij Napisano 11 Czerwca w SN źle zaciąga dane z kartoteki Klienta Dzień dobry, proszę o zweryfikowanie, czy problem występuje po wybraniu wzorca wydruku ZD Standard (PPM – Drukuj – Wzorzec wydruku). Link to postu
Dorota Cieślar 30 Napisano 11 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca w SN źle zaciąga dane z kartoteki Klienta Przy ZD Standard również problem występuje: Link to postu
Dorota Cieślar 30 Napisano 11 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca w SN źle zaciąga dane z kartoteki Klienta Bardzo przepraszam!!! Znalazłam mój błąd!!! Zmieniłam tą nazwę tylko w kartotece w wierszu "Nazwa", a w "Nazwa pełna" już nie. A SN w liście zleceń bierze dane z nazwy, a do faktur/zleceń itp. już z nazwa pełna. 😅 1 Link to postu
Polecane posty