Dawid Ciechanowski 0 Napisano 17 Czerwca Udostępnij Napisano 17 Czerwca w Ksef odbiór dokumentów (edytowane) Dzień dobry, mam taki problem po ostatniej aktualizacji część użytkowników w programie nexo nie widzi faktur odebranych z ksef, wygląda to tak jakby dla danego użytkownika był włączony jakiś filtr (pusta lista faktur), przejrzałem filtry, uprawnienia, i chyba wszystko co możliwe i nie mam pomysłu, faktury wysłane bądź do wysyłki widzę normalnie, kwestie uprawnień mogę wykluczyć bo niezależnie czy dam temu użytkownikowi admina czy inna rolę sytuacja bez zmian, mało tego inny użytkownik z tymi uprawnieniami widzi faktury. Poprostu kilku losowych użytkowników ma puste listy w module KSEF - odbiór Edytowane 17 Czerwca przez Dawid Ciechanowski Link to postu
Filip Dyszkiewicz 73 Napisano 17 Czerwca Udostępnij Napisano 17 Czerwca w Ksef odbiór dokumentów Dzień dobry, proszę o doprecyzowanie, z jakiej wersji programu i do jakiej wersji była wykonywana aktualizacja. Kluczowa będzie również informacja, czy wykorzystywali Państwo moduł Widoczność danych PRO+. Link to postu
Dawid Ciechanowski 0 Napisano 17 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca w Ksef odbiór dokumentów Dzień dobry aktualizacja była do wersji nexo pro 60.1.1 z wersji 59.1.1. (nie był wykorzystywany moduł widoczności pro+) Link to postu
Filip Dyszkiewicz 73 Napisano 17 Czerwca Udostępnij Napisano 17 Czerwca w Ksef odbiór dokumentów Proszę rzucić okiem na poniższy wątek: Link to postu
Polecane posty