Tomasz Szwajca 12 Napisano 29 Czerwca Udostępnij Napisano 29 Czerwca w Konto Insert - niepełne dane Klientów Mam kilku Klientów o takiej samej nazwie. Przynajmniej pierwszy człon jest taki sam. Różnią się tylko imieniem i nazwiskiem. Natomiast na listach czy to na koncie Insert czy generowaniu pobranych InsPunktów listy rozwijalne nie mają możliwości podglądu drugiej części nazwy firmy (Klienta). Ja nie mam 100% pewności o którego Klienta chodzi. Przydałoby się dodanie przy jego nazwie NIP Klienta + możliwość (po najechaniu na Klienta) wyświetlenia jego pełnej nazwy, a nie tylko uciętego początkowego członu. Podaję przykłady: (screeny). 1 Link to postu
Tomasz Szwajca 12 Napisano 29 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca w Konto Insert - niepełne dane Klientów Dodam jedynie, że nazwy z pierwszego screena miałem kończące się na ".... w Kielcach". Uzupełniłem dalszą treść, ale czy dobrze... nie mam bladego pojęcia, bo nie mogłem w żaden sposób podejrzeć danych Klienta. Link to postu
Martyna Świdzińska 247 Napisano 30 Czerwca Udostępnij Napisano 30 Czerwca w Konto Insert - niepełne dane Klientów Dzień dobry, dziękujemy za przekazane uwagi. W najnowszych zmianach zwiększyliśmy maksymalną długość wyświetlanej nazwy z 50 do 150 znaków, co powinno znacząco ograniczyć występowanie podobnych sytuacji. Pozostałe przedstawione przez Pana uwagi zapisaliśmy jako sugestie do rozważenia w przyszłości. Link to postu
Polecane posty