Iwona Kuć 0 Napisano 3 Lipca Udostępnij Napisano 3 Lipca w Rewizor GT- problem z wygenerowaniem obrotówki Dzień dobry Jestem w trakcie badania sprawozdania przez biegłego i mam pytanie Biegły potrzebuje wygenerować obrotówkę z wszystkim saladami i obrotami na wszystkich kontach nawet zerowych. Przy generowaniu standardowego raportu konta na których salda i obroty są zerowe nie są pokazywane Cytuj Link to postu
Paweł B 127 Napisano 7 Lipca Udostępnij Napisano 7 Lipca w Rewizor GT- problem z wygenerowaniem obrotówki W dniu 3.07.2026 o 09:39, Iwona Kuć napisał: Dzień dobry Jestem w trakcie badania sprawozdania przez biegłego i mam pytanie Biegły potrzebuje wygenerować obrotówkę z wszystkim saladami i obrotami na wszystkich kontach nawet zerowych. Przy generowaniu standardowego raportu konta na których salda i obroty są zerowe nie są pokazywane To nie jest miejsce na zadawanie pytań o programach. To jest subforum dotyczące spraw działania samego forum. Pytania do linii programów GT należy zadawać tu w odpowiednim dziale w tym miejscu: https://forum.insert.com.pl/index.php?/forum/54-insert-gt/ Cytuj Link to postu
Polecane posty