Mateusz Pietrkiewicz 0 Napisano 17 Lipca Udostępnij Napisano 17 Lipca w Brak możliwości utworzenia nowego tematu Dzień dobry, Chciałbym założyć wątek w dziale SubiektGT i niestety nie mogę. Moje konto jest administratorem globalnym ze wszystkimi uprawnieniami. Utworzyłem nowego użytkownika, nadałem mu uprawnienia i nadal nic. Na swoim koncie odhaczyłem FORUM INSERT - zapisałem, po czym ponownie zaznaczyłem i mimo wszystko nie działa. Jedyne 2 działy w jakich mogę pisać to Dyskusje oraz Testowe. Przekopałem kilka takich wątków i nie znalazłem rozwiązania. Cytuj Link to postu
Marcin Kasprzycki 219 Napisano 22 Lipca Udostępnij Napisano 22 Lipca w Brak możliwości utworzenia nowego tematu Dzień dobry, zweryfikowaliśmy, że konto, z którego Pan pisze, nie jest powiązane z żadną firmą w Koncie InsERT. Proszę upewnić się, że jest Pan zalogowany na właściwe konto. Jeśli problem nadal będzie występował, prosimy o kontakt. Cytuj Link to postu
Polecane posty