Marcin Niemiro 0 Napisano Wtorek o 11:03 Udostępnij Napisano Wtorek o 11:03 w KSEF - błąd pobierania faktur po usunięciu portalu dokumentów Dzień dobry, Po usunięciu portalu dokumentów udostępnionego mojemu klientowi program Rewizor GT przestał pobierać dokumenty z KSEF. Konfiguracja z poziomu programu nadal ma aktywne opcje pobierania przez portal dokumentów i nie można przestawić na współpracę z KSEF bezpośrednio przez bramkę KSEF. W związku z tym nie mogę pracować. Proszę o poradę jeśli ktoś miał już taki przypadek. Firma Insert ma olbrzymi problem z odpowiedzią na poruszony problem poprzez formularz kontaktowy bez aktywnego telekonsultanta. A przecież chodzi tylko o przywrócenie funkcjonalności programu wg stanu przed udostępnieniem portalu dokumentów. Przykro patrzeć w jakim tempie spada jakość samego produktu jak i obsługi w Insert... Link to postu
Filip Dyszkiewicz 82 Napisano Środa o 09:29 Udostępnij Napisano Środa o 09:29 w KSEF - błąd pobierania faktur po usunięciu portalu dokumentów Dzień dobry, w pierwszej kolejności proszę zweryfikować, czy aktualizacja programu do najnowszej dostępnej wersji przyniesie oczekiwany skutek. Link to postu
Marcin Niemiro 0 Napisano Środa o 14:35 Autor Udostępnij Napisano Środa o 14:35 w KSEF - błąd pobierania faktur po usunięciu portalu dokumentów Dzień dobry, Dziękuję za odpowiedź. Niestety aktualizacja do najnowszej wersji nie usunęła problemu. Link to postu
Marcin Niemiro 0 Napisano Czwartek o 10:10 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 10:10 w KSEF - błąd pobierania faktur po usunięciu portalu dokumentów Czy naprawdę nikt nie miał podobnego problemu? Nikt nie usuwał tego nieszczęsnego portalu? Może jednak znajdzie się jakaś dobra dusza i coś napisze? Będę bardzo wdzięczny. Link to postu
Robert Dopierała 89 Napisano Czwartek o 11:27 Udostępnij Napisano Czwartek o 11:27 w KSEF - błąd pobierania faktur po usunięciu portalu dokumentów może stare dobre odłączenie konta insert pomoże? a potem ponowne podłączenie. Link to postu
Marcin Niemiro 0 Napisano Czwartek o 19:33 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 19:33 w KSEF - błąd pobierania faktur po usunięciu portalu dokumentów To też już wypróbowałem. Niestety nic nie dało. Zepsuli i nie chcą naprawić 😡🤬 Link to postu
Filip Dyszkiewicz 82 Napisano Piątek o 06:20 Udostępnij Napisano Piątek o 06:20 w KSEF - błąd pobierania faktur po usunięciu portalu dokumentów Dzień dobry, proszę o przesłanie zrzutu ekranu komunikatu błędu pojawiającego się podczas próby pobierania dokumentów oraz widoku modułu Administracja – Parametry – KSeF. Link to postu
Marcin Niemiro 0 Napisano Piątek o 06:36 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 06:36 w KSEF - błąd pobierania faktur po usunięciu portalu dokumentów Dzień dobry, Przy pobieraniu żaden błąd się nie pojawia - po prostu nie pobiera: Po odłączeniu i ponownym podłączeniu konta insert funkcjonalność wraca ale tylko do momentu wyjścia z modułu dokumenty pobrane. Przejście w jakiekolwiek inne miejsce programu powoduje powrót problemu: Konfiguracja KSEF cały czas zawiera opcje do ustawienia jak dla aktywnego udostępnionego portalu: Link to postu
Filip Dyszkiewicz 82 Napisano Piątek o 06:57 Udostępnij Napisano Piątek o 06:57 w KSEF - błąd pobierania faktur po usunięciu portalu dokumentów Na zrzutach ekranu widoczny jest aktywny filtr Rodzaj faktury. Proszę go wyłączyć i sprawdzić, czy problematyczne dokumenty zostały pobrane. 20 minut temu, Marcin Niemiro napisał: Po odłączeniu i ponownym podłączeniu konta insert funkcjonalność wraca ale tylko do momentu wyjścia z modułu dokumenty pobrane. Przejście w jakiekolwiek inne miejsce programu powoduje powrót problemu: Czy dobrze rozumiem, że po ponownym podłączeniu Konta InsERT pobieranie faktur działa prawidłowo tylko do momentu wyjścia z modułu Dokumenty pobrane, a po przejściu do innego miejsca w programie problem pojawia się ponownie? Link to postu
Marcin Niemiro 0 Napisano Piątek o 07:04 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 07:04 w KSEF - błąd pobierania faktur po usunięciu portalu dokumentów 2 minuty temu, Filip Dyszkiewicz napisał: Czy dobrze rozumiem, że po ponownym podłączeniu Konta InsERT pobieranie faktur działa prawidłowo tylko do momentu wyjścia z modułu Dokumenty pobrane, a po przejściu do innego miejsca w programie problem pojawia się ponownie? Tak właśnie jest. Filtr ustawiłem celowo żeby nie pokazał dokumentów, które udało mi się pobrać "oszukując" program poprzez odłączenie i podłączenie konta insert. wyjście z modułu dokumenty pobrane przywraca problem i przycisk "pobierz" znów przestaje pobierać dokumenty i znika opcja listy rozwijanej z wyborem sposobu pobierania dokumentów Link to postu
Robert Dopierała 89 Napisano Piątek o 07:07 Udostępnij Napisano Piątek o 07:07 w KSEF - błąd pobierania faktur po usunięciu portalu dokumentów no popsuli... Link to postu
Filip Dyszkiewicz 82 Napisano Piątek o 07:07 Udostępnij Napisano Piątek o 07:07 w KSEF - błąd pobierania faktur po usunięciu portalu dokumentów Dzień dobry, proszę o wykonanie operacji opisanych w artykule e-Pomocy technicznej: InsERT GT – Jak przeprowadzić czynności serwisowe na bazie danych? Czy po ich ukończeniu problem nadal występuje? Link to postu
Marcin Niemiro 0 Napisano Piątek o 07:23 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 07:23 w KSEF - błąd pobierania faktur po usunięciu portalu dokumentów Wykonałem je już wcześniej ale zrobiłem to jeszcze raz przed chwilą: *** Podsumowanie *** Tabel: 966 Odbudowano indeksy w: 966 Nieudanych: 0 Problem występuje nadal Link to postu
Polecane posty