Radomił Ząbik 423 Napisano 5 Sierpnia Udostępnij Napisano 5 Sierpnia w [Sfera] Okno parametrów, DatowyParametrOperacji z możliwością wyboru czasu Coraz częściej pojawiają się rozwiązania, w których musiałbym edytować także czas. Czy moglibyście rozbudować ten parametr? Swoją drogą, to polom własnym, które przechowuje datę z czasem, też brakuje opcji obsługi czasu, bo zmienna w obu przypadkach jest DateTime. Link to postu
Paweł Kubacki 413 Napisano 14 Sierpnia Udostępnij Napisano 14 Sierpnia w [Sfera] Okno parametrów, DatowyParametrOperacji z możliwością wyboru czasu W dniu 5.08.2026 o 10:55, Radomił Ząbik napisał: Czy moglibyście rozbudować ten parametr? To zapisaliśmy. W dniu 5.08.2026 o 10:55, Radomił Ząbik napisał: Swoją drogą, to polom własnym, które przechowuje datę z czasem, też brakuje opcji obsługi czasu, bo zmienna w obu przypadkach jest DateTime. Rozumiem, że chodzi o dodanie nowego rodzaju pola własnego - data z czasem. Tego na razie nie planujemy. Link to postu
Radomił Ząbik 423 Napisano 14 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia w [Sfera] Okno parametrów, DatowyParametrOperacji z możliwością wyboru czasu 8 minut temu, Paweł Kubacki napisał: Rozumiem, że chodzi o dodanie nowego rodzaju pola własnego - data z czasem. Tego na razie nie planujemy. Ja wiem, czy nowego Generalnie jak się tam wstawi czas, to on siedzi, bo macie go w bazie i Sferycznie można go modyfikować. Na moje to raczej parametr "Edytuj czas" dla tego pola i wtedy odpowiednio pokazywać to na polach i w edycji, na moje to by wystarczyło i było by prostsze do wprowadzenia. Link to postu
Polecane posty