Radomił Ząbik 423 Napisano 10 Sierpnia Udostępnij Napisano 10 Sierpnia w [Sfera] Sello NX, tworzenie Listów Przewozowych Przeglądałem dokumentację, w poszukiwania metod Sello NX, na utworzenie listu przewozowego. W IZamowienieWysylkowe są tylko metody na tworzenie paczek. W IListyWysylkowe jest tworzenie, ale potem w IListaWysylkowa, nie ma żadnych metod na użycie danych z zamówienia wysyłkowego. Czy ogólnie jest to na ten moment możliwe przez Sferę? Swoją drogą, Sello NX jest już chyba dojrzałym produktem i można by było poświęcić mu jakąś sekcję w SDK, jak robić różne rzeczy. Link to postu
Bartosz Rosa 2 659 Napisano 20 Sierpnia Udostępnij Napisano 20 Sierpnia w [Sfera] Sello NX, tworzenie Listów Przewozowych Operacje wykonywane przez Sello NX i działające na wewnętrznych kolejkach nie są obecnie dostępne sferycznie. Mamy to w planach na chwilę obecną. Temat może okazać się prosty w realizacji ale też mogą wyjść przy tym kolejne tematy do rozwiązania więc na tę chwilę nie jestem w stanie powiedzieć, kiedy będą dostępne sferycznie. Link to postu
Radomił Ząbik 423 Napisano 20 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia w [Sfera] Sello NX, tworzenie Listów Przewozowych Czy zakładacie też przygotowanie dokumentacji, do tworzenia własnych wtyczek, dla firm kurierskich - wydaje mi się, że gdzieś czytałem, że będzie taka możliwość. Link to postu
Bartosz Rosa 2 659 Napisano 21 Sierpnia Udostępnij Napisano 21 Sierpnia w [Sfera] Sello NX, tworzenie Listów Przewozowych Dla kurierów jest już dostępna: https://sello.pl/integracje/wlasna-integracja-kurierska/ Dla pluginów sprzedaży internetowej jest w przygotowaniu. Link to postu
Radomił Ząbik 423 Napisano 24 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia w [Sfera] Sello NX, tworzenie Listów Przewozowych Ok, dziękuje. Fajnie jakby to trafiło do dokumentacji SDK docelowo, ewentualnie jako odnośnik do Github Link to postu
Polecane posty