Robert . 41 Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia w Nie pobiera kilku zamówień Allegro Z dwóch dni dwa zamówienia nie są pobrane z Allegro. Na bieżąco wymuszam pobieranie. Dziś zauważyłem dwa zamówienia nie są pobrane więc wymusiłem pobieranie z konta. Przyszło jedno zamówienie drugie nie przychodzi. Jak to obejść co jest nie tak ? Cytuj Link to postu
Cezary Proczkowski 6 Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia w Nie pobiera kilku zamówień Allegro Zobacz jaki status w Allegro mają niepobrane zamówienia, jeśli mają inny niż "Nowe" to się nie pobiorą do Sello NX, może tu tkwi problem Cytuj Link to postu
Robert . 41 Napisano 27 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia w Nie pobiera kilku zamówień Allegro a jaki mogą mieć status tuż po zakupie ? Cytuj Link to postu
centrumstali com 119 Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia w Nie pobiera kilku zamówień Allegro 4 godziny temu, Robert . napisał: Dziś zauważyłem dwa zamówienia nie są pobrane więc wymusiłem pobieranie z konta Pobierz nowe zamówienia, czy pobierz ponownie? Cytuj Link to postu
Cezary Proczkowski 6 Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia w Nie pobiera kilku zamówień Allegro 37 minut temu, Robert . napisał: a jaki mogą mieć status tuż po zakupie ? "nowe" ale jeśli z jakichś przyczyn zmieniły status na inny to nie pobiorą się w Sello, trzeba ręcznie w Allegro zmienić status na nowy i ponownie zaciągnąć w Sello. U nas to się zdarzało Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 658 Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia w Nie pobiera kilku zamówień Allegro 31 minut temu, Cezary Proczkowski napisał: jeśli mają inny niż "Nowe" to się nie pobiorą do Sello NX, może tu tkwi problem To nie do końca tak. To jakie zamówienia przechodzą można ustawić w parametrach konta integracji: Wiec tutaj sprawdziłbym jakie zamówienia są dopuszczone do zapisu i porównał z tym co jest w tym konkretnym zamówieniu w serwisie. Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 658 Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia w Nie pobiera kilku zamówień Allegro I dodatkowe pytanie, czy chcielibyście mieć jakiś komunikat w raporcie (lub w inny sposób), gdy zamówienia zostają pominięte przez te filtry? 1 Cytuj Link to postu
Robert . 41 Napisano 28 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia w Nie pobiera kilku zamówień Allegro (edytowane) 20 godzin temu, Bartosz Rosa napisał: I dodatkowe pytanie, czy chcielibyście mieć jakiś komunikat w raporcie (lub w inny sposób), gdy zamówienia zostają pominięte przez te filtry? Komunikat by się przydał bo po kilku dniach na ten moment wiemy że coś kiedyś gdzieś jakoś zostało pominięte. Ustawienia są takie, jakieś sugestie co tu zmienić ? A na ten moment będe się przyglądał statusom na Allegro bo nie wpadłem na to. U nas nikt ich nie zmienia, chyba że Allegro coś oznacza nie tak jak trzeba Edytowane 28 Sierpnia przez Robert . Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 658 Napisano Wtorek o 09:09 Udostępnij Napisano Wtorek o 09:09 w Nie pobiera kilku zamówień Allegro Jeśli są zaznaczone wszystkie statusy to jeśli to zamówienie się nie pojawia, to czy w dzienniku błędów jest jakiś błąd dotyczący jego pobierania/zapisania? Cytuj Link to postu
Polecane posty