Jacek Pagowski 6 Napisano Niedziela o 13:23 Udostępnij Napisano Niedziela o 13:23 w błąd masy przesyłek Witam zauważyłem błąd masy i brak możliwości wydruku etykiet: klient dokonał zakupu kilku przedmiotów o łącznej masie 25kg do automatu - zamówienie jest rozdzielone ma 2 przesyłki - jedna o masie 19kg , druga 6kg mimo takiego podziału i wyświetleniu informacji o wydruku 2 etykiet pojawia się błąd dla każdej przesyłki, że waga 25kg jest za wysoka dla wysyłki do automatu w takim przypadku masa do etykiety pobierana jest nadal z całego zamówienia, a nie z podzielonych przesyłek Cytuj Link to postu
Sebastian Broża 13 Napisano Poniedziałek o 05:22 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 05:22 w błąd masy przesyłek Proszę o informację jakiego kuriera i usługi problem dotyczy. Cytuj Link to postu
Jacek Pagowski 6 Napisano Poniedziałek o 14:19 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 14:19 w błąd masy przesyłek dot. Allegro odbiór w punkcie DHL Cytuj Link to postu
Sebastian Broża 13 Napisano Wtorek o 07:09 Udostępnij Napisano Wtorek o 07:09 w błąd masy przesyłek (edytowane) Niestety nie powtarzamy tego problemu, u nas mimo przekroczenia masy dla całego zamówienia - dla dwóch podzielonych paczek, etykiety się generują. Proszę podesłać screeny z EZ, modułu pakowania oraz z sposoby dostawy. Jeszcze się temu przyjrzę. Edytowane Środa o 11:33 przez Sebastian Broża Cytuj Link to postu
Jacek Pagowski 6 Napisano Środa o 13:05 Autor Udostępnij Napisano Środa o 13:05 w błąd masy przesyłek nie cofnę już zamówienia, aby sprawdzić jeszcze raz, ale miałem ten sam problem z wysyłką do automatu Orlen możliwe, że jest różnica w oknach - ja nie otwieram zamówienia, tylko zaznaczam listę wszystkich zamówień i prawym przyciskiem myszy klikam w pakowanie mam okno ze wszystkimi paczkami - możliwe, że z tego poziomu nie działa Cytuj Link to postu
Sebastian Broża 13 Napisano wczoraj o 08:53 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:53 w błąd masy przesyłek (edytowane) Niestety w dalszym ciągu nie powtarzamy tego problemu, jeśli znowu pojawi się taki błąd, proszę o przesłanie na PW lub tutaj, screenów z tego zamówienia oraz logów z konta kurierskiego WzA. Edytowane wczoraj o 08:54 przez Sebastian Broża Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 2 658 Napisano wczoraj o 09:00 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:00 w błąd masy przesyłek Jeszcze podstawowe pytanie, na której wersji Sello NX Pan pracuje? Cytuj Link to postu
Jacek Pagowski 6 Napisano wczoraj o 15:07 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 15:07 w błąd masy przesyłek najnowszej 61.1.0 ok, jeśli się powtórzy prześlę zrzuty Cytuj Link to postu
Jacek Pagowski 6 Napisano wczoraj o 15:13 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 15:13 w błąd masy przesyłek jeszcze jeden drobny problem - zakładka zamówienia wysyłkowe - nowe - jest lista zamówień - jeśli zaznaczę jedno jakieś powiedzmy środkowe zamówienie, to podświetla się ono na niebiesko całą linia, jeśli to zamówienie zostanie spakowane i "przeskakuje" do zakładki wszystkie, to kursor w zakładce nowe moim zdaniem powinien zostać w tym samym miejscu, a tu za każdym razem przeskakuje na najwyższe , pierwsze zamówienie - jest to trochę irytujące przy większej ilości - za każdym razem muszę od nowa przeglądać gdzie skończyłem poprzednio pracę 1 Cytuj Link to postu
Polecane posty