Sławomir B 10 Napisano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 w Poszukuje listy magazynej/ listy dla pakowaczy Poszukuje listy magazynowej / listy dla pakowaczy by zawierała kto i co i jaką ilość kupił wraz z wiadomościami dla sprzedawcy proszę wrzucie jakieś gotowe listy co prawda będę musiał sobie przerobić pod zebre LP 2844 ale będę wdzięczy Cytuj Link to postu
Sławomir B 10 Napisano 3 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 w Poszukuje listy magazynej/ listy dla pakowaczy (edytowane) witam w sello znalazłem gotową listę magazynową tylko nie drukuje mi notatek od kupujących a tak jest ustawione i nie pokazuje info od kupującego Edytowane 3 Czerwca 2019 przez Sławomir B Cytuj Link to postu
MARCIN e-kupowanie.pl 1 049 Napisano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 w Poszukuje listy magazynej/ listy dla pakowaczy Czy notatka jest zaznaczona do wydruku? Cytuj Link to postu
Sławomir B 10 Napisano 3 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 w Poszukuje listy magazynej/ listy dla pakowaczy a gdzie to powinno być zaznaczone Cytuj Link to postu
MARCIN e-kupowanie.pl 1 049 Napisano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 w Poszukuje listy magazynej/ listy dla pakowaczy W trakcie edycji notatki można 'zaptaszkować' lub tutaj globalnie włączyć: 1 Cytuj Link to postu
Sławomir B 10 Napisano 3 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 w Poszukuje listy magazynej/ listy dla pakowaczy dzięki znalazłem i utworzyłem szablon i zaznaczyłem tylko do wydruku i dodałem jako domyślny szablon ale pewnie będzie działał tylko do nowo pobieranych transakcji Cytuj Link to postu
MARCIN e-kupowanie.pl 1 049 Napisano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 w Poszukuje listy magazynej/ listy dla pakowaczy 1 minutę temu, Sławomir B napisał: dzięki znalazłem i utworzyłem szablon i zaznaczyłem tylko do wydruku i dodałem jako domyślny szablon ale pewnie będzie działał tylko do nowo pobieranych transakcji Dokładnie. Cytuj Link to postu
Sławomir B 10 Napisano 3 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 w Poszukuje listy magazynej/ listy dla pakowaczy ok dzięki za pomoc jutro będę widział czy działa Cytuj Link to postu
SYLWIA JACASZEK 0 Napisano 1 Marca 2020 Udostępnij Napisano 1 Marca 2020 w Poszukuje listy magazynej/ listy dla pakowaczy Hej, czy na tej liście można dodać pole z sumą wszystkich zamówionych towarów? Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 1 920 Napisano 2 Marca 2020 Udostępnij Napisano 2 Marca 2020 w Poszukuje listy magazynej/ listy dla pakowaczy Co oznacza suma wszystkich towarów? Jeśli mowa o zestawieniu ilościowym to jest taki wydruk gotowy: https://forum.insert.com.pl/index.php?/topic/10114-lista-towarów-do-spakowania/ lub https://forum.insert.com.pl/index.php?/topic/4730-zestawienie-ilościowe-towarów/ Cytuj Link to postu
SYLWIA JACASZEK 0 Napisano 2 Marca 2020 Udostępnij Napisano 2 Marca 2020 w Poszukuje listy magazynej/ listy dla pakowaczy Bardziej mi chodzi o taka sytuacje. Klient zamawia 30 pozycji po kilka szt. 1, 3 lub więcej. Chcę dołożyć pole w którym będzie widniała liczba wszystkich zamówionych szt. Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 1 920 Napisano 3 Marca 2020 Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 w Poszukuje listy magazynej/ listy dla pakowaczy No więc odpowiedź jest taka. Tak, można dodać takie pole, gdyż wydruki umożliwiają pisanie i wykonywanie automatycznie różnych skryptów, więc możliwości mają ograniczone jedynie wyobraźnią i umiejętnościami . Natomiast wymaga to nieco wiedzy z zakresu programowania i działania wydruków. Niestety ja obecnie nie dam rady, bo czekają na realizację fajne i przydatne funkcje w Sello. Cytuj Link to postu
Radek A 6 Napisano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2022 w Poszukuje listy magazynej/ listy dla pakowaczy Ja mam jeszcze jedno marzenie, aby do listy dodać nr dokumentu sprzedaży oraz nr paczkomatu (oczywiście tylko jeśli wybrana forma przesyłki to paczkomat). Ktoś coś? Cytuj Link to postu
Bartosz Rosa 1 920 Napisano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2022 w Poszukuje listy magazynej/ listy dla pakowaczy To można dodać w zasadzie prosto, wybierając pole Paczka_TransakcjaNrDokumentu (lub coś podobnego, piszę z głowy) z listy pól po prawej i przeciągając je na wybrane na wzorzec wydruku. Z paczkomatem podobnie, pole dotyczące punktu odbioru (id lub nazwa). Cytuj Link to postu
Polecane posty