Skocz do zawartości

Nie wysyła aukcji sello 1.31

Polecane posty

Nie mogę wysłać aukcji, robię jak zawsze na poprzednich wersjach: wyślij/odbierz - serwisy aukcyjne - wyślij.

Informacje o numerach nadawczych paczek wysyła a aukcji nie, co na to poradzić ?

Edytowane przez Paweł Wilk
Link to postu

Czy są jakieś błędy na aukcjach? Czy aukcje są gotowe do wystawienia?

Link to postu

Tak, są gotowe, nie ma błędów żadnych, sello nawet nie próbuje ich wysyłać.

Link to postu
12 minut temu, Paweł Wilk napisał:

Tak, są gotowe, nie ma błędów żadnych, sello nawet nie próbuje ich wysyłać.

A na pewno są zaznaczone do wystawienia?

image.png.c156b02b072f250bf2e9c82a02b93755.png                image.png.f81de82c0a44a861e05894406c846a1f.png

image.png.c156b02b072f250bf2e9c82a02b93755.png

image.png.f81de82c0a44a861e05894406c846a1f.png

Link to postu

Kurde, Panowie, używam sello 10 lat...

sel.jpg

sel.jpg.daaa064dcfb0ddc9828c7d4439151a9e.jpg

Link to postu

Jeszcze raport, zaczyna i kończy wysyłać w tym samym czasie.

 

log.jpg

log.thumb.jpg.579d415b67292b6b8cde8c3ddbc6c129.jpg

Link to postu

Autoryzacja konta na Allegro była przeprowadzona? Cenniki Allegro podpięte pod aukcję?

Link to postu

Czy po wybraniu opcji wyślij, aukcje zostają w zakładce PRZYGOTOWANE czy znikają z niej?

Link to postu

Tak, zostają, operacja wyślij zaczyna i kończy się od razu w tej samej sekundzie jak widać w logu.

Aukcji nie wysyła, ale numery nadawcze paczek do all wysłało bez problemu.

Link to postu

Potrzebujemy więcej informacji, pełne zrzuty ekranu z listą aukcji, z pojedynczą aukcją wewnątrz, można podesłać na sello@insert.com.pl z linkiem do tego wątku. Jeśli nawet nie próbuje mielić tych aukcji, tzn. że nie spełniają one warunku wysłania. Może któreś ustawienia w aukcji (typu godzina wystawienia itp) powodują ten problem.

Link to postu

Witam,

Po aktualizacji nie wysyła aukcji, wyskakuje komunikat Wysyłanie oferty "TU NAZWA AUKCJI" na konto szatmar w serwisie Allegro.pl (Polska): An error has occurred
HTTP Status: Bad Request (400) 

Link to postu
4 minuty temu, Mariusz Szatkowski napisał:

Witam,

Po aktualizacji nie wysyła aukcji, wyskakuje komunikat Wysyłanie oferty "TU NAZWA AUKCJI" na konto szatmar w serwisie Allegro.pl (Polska): An error has occurred

HTTP Status: Bad Request (400) 

Czy po aktualizacji autoryzowałeś ponownie konta? Jest to wymagane, mimo, że na pierwszy rzut oka wszystko działa.

Link to postu
1 minutę temu, MARCIN e-kupowanie.pl napisał:

Czy po aktualizacji autoryzowałeś ponownie konta? Jest to wymagane, mimo, że na pierwszy rzut oka wszystko działa.

a mogę podpowiedź jak i gdzie mam kliknąć, zielony jestem 

 

Link to postu

tak zrobiłem i nadal to samo, spróbowałem na innej aukcji to samo, ten sam błąd

Link to postu

Mam to samo. Czy już wiadomo o co chodzi?

Link to postu
2 minuty temu, Jarosław Grudziński napisał:

Mam to samo. Czy już wiadomo o co chodzi?

u mnie bez zmian :(

Edytowane przez Mariusz Szatkowski
Link to postu

Nr nadawczy paczki wysłany do Allegro poprawnie...

Link to postu

Problem nadal nie rozwiązany, może ktoś pomoże

Link to postu

Podpinam się pod pytanie. U mnie wyskakuje komunikat:

Wysyłanie oferty "TU TYTUŁ AUKCJI" na konto szatmar w serwisie Allegro.pl (Polska): An error has occurred
HTTP Status: Bad Request (400)

Link to postu

A podpięliście do wysyłanych aukcji nowe cenniki allegro?

Link to postu

Przy Przy kilku aukcjach tez mi sie pojawia

An error has occurred
HTTP Status: Bad Request (400)

a raczej wszystko z nimi ok

oba przedmioty to klimatyzatory

Link to postu

Wysłałem zrzuty ekranu na mail.

Link to postu

Potwierdzam. Aukcje przygotowane z nowym cennikiem Allegro nie wysyłają się. Brak błędów w logu.

Link to postu

Czy zapisałeś logi nowym sposobem / programem serwisowym?

https://www.sello.pl/2019/06/25/sello-1-31-0/

opisane w sekcji:

WŁĄCZANIE LOGOWANIA ALLEGRO

  • Lubię to 1
Link to postu

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...