Skocz do zawartości
Forum użytkowników
Paweł Karbowy

Problem z towarami, sello nie widzi powiązań z aukcjami

Polecane posty

Witam,

mamy następujący problem:

W zakładce towary filtrujemy je na nie wystawione w serwisie allegro i widnieją tam towary, które są wystawione, powiązanie od strony aukcji jest prawidłowe, dokumenty wystawiają się prawidłowo.

Prawdopodobna przyczyna: Przenosiliśmy serwer na inny komputer, nazwa bazy danych nie uległa zmianie. Tworzyliśmy nowych użytkowników i ustawialiśmy hasła.

Dodatkowe informacje:

1. Na aukcji przy kliknięciu powiąż z towarem wyszukuje ten produkt i jest dwa razy.. w subiekcie jest tylko jeden. Zmiana powiązania na ten drugi prawidłowy nic nie zmienia.

2. W towarach po wejściu w towar i kliknięciu "powiązany w systemie pokaż" wyskakuje:

InsERT_Driver: Wyświetlanie towaru:
Wykonywanie operacji na towarze:
Pobieranie towaru z zewnętrznego systemu:
Nie odnaleziono towaru w zewnętrznym systemie, prawdopodobnie został usunięty (0x80004005)

 

Bardzo prosze o pomoc.

Pracujemy normalnie, ale dzieki zakładce towary wiedzieliśmy co jest do wystawienia, i teraz tego nie mamy.

Edytowano przez Paweł Karbowy

Udostępnij ten post


Link to postu

Dodam, że nie dotyczy to wszystkich towarów, tylko cześci (nie wiemy jak jest duża, jeden towar działa ok, drugi jest wirtualnie zdublowany - dwie pozycje widoczne przy wyszukiwaniu towaru jak się powiązuje aukcje, a już w zakładce towary jest tylko jedna pozycja.

Udostępnij ten post


Link to postu

×