Sebastian Olszowski 0 Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia w Przywrócenie usuniętej trwającej aukcji Niechcący usunąłem trwającą aukcję z listy i chciałbym ją przywrócić. Jak to zrobić? Teoretycznie mogę utworzyć nową aukcję, ale nie wiem jak ją powiązać z konkretnym numerem oferty na Allegro. Cytuj Link to postu
Aga Zgaga 53 Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia w Przywrócenie usuniętej trwającej aukcji Wystarczy ją pobrać do Sello i dopiero wtedy powiązać z towarem z Subiekta 1 Cytuj Link to postu
Sebastian Olszowski 0 Napisano 15 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia w Przywrócenie usuniętej trwającej aukcji Miałem aukcję w przygotowanych, oznaczoną jako gotową do wystawienia. Nie dało się jej wystawić, bo limit ofert bez przypisanych produktów w danej kategorii. Przy czym nie mogłem utworzyć produktu, bo teoretycznie musiałbym wystawić aukcję, więc błędne koło. 🤦♂️ Ale finalnie znalazłem po stronie sello funkcję utworzenia, więc chwała Wam za to! Jeszcze tylko możliwość odpięcia produktu z trwającej aukcji, aby można było po stronie Sello szybciej tworzyć produkty w oparciu o ew. zmienione parametry. Finalnie okazało się, że po stronie allegro zaznaczyłem wystawienie oferty z jakąś tam późniejszą godziną - stąd nie widziałem jej w sello. Dziękuję! Cytuj Link to postu
Aga Zgaga 53 Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia w Przywrócenie usuniętej trwającej aukcji W dniu 15.01.2022 o 10:05, Sebastian Olszowski napisał: Miałem aukcję w przygotowanych, oznaczoną jako gotową do wystawienia. Nie dało się jej wystawić, bo limit ofert bez przypisanych produktów w danej kategorii. Wiadomo, nie wystawisz oferty, jeżeli nie masz odpowiedniego % ofert przypisanych do katalogu Allegro W dniu 15.01.2022 o 10:05, Sebastian Olszowski napisał: Przy czym nie mogłem utworzyć produktu, bo teoretycznie musiałbym wystawić aukcję, więc błędne koło. Można utworzyć produkt w Sello przed wystawieniem oferty, oczywiście pod warunkiem, że takiego produktu, z tym EAN-em nie ma jeszcze w katalogu i dodatkowo muszą być uzupełnione wszystkie parametry oferty. W dniu 15.01.2022 o 10:05, Sebastian Olszowski napisał: Jeszcze tylko możliwość odpięcia produktu z trwającej aukcji, aby można było po stronie Sello szybciej tworzyć produkty w oparciu o ew. zmienione parametry. Jest możliwość odpięcia oferty od katalogu Allegro, wchodzisz tak jak byś chciał przypisać ofertę i następnie bez wybierania (bez szukania produktu) klikasz na dole "OK". Wtedy produkt odpina się od aukcji Cytuj Link to postu
Sebastian Olszowski 0 Napisano 17 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia w Przywrócenie usuniętej trwającej aukcji W dniu 15.01.2022 o 14:16, Aga Zgaga napisał: W dniu 15.01.2022 o 10:05, Sebastian Olszowski napisał: Jeszcze tylko możliwość odpięcia produktu z trwającej aukcji, aby można było po stronie Sello szybciej tworzyć produkty w oparciu o ew. zmienione parametry. Jest możliwość odpięcia oferty od katalogu Allegro, wchodzisz tak jak byś chciał przypisać ofertę i następnie bez wybierania (bez szukania produktu) klikasz na dole "OK". Wtedy produkt odpina się od aukcji Od strony sello w aukcjach trwających? Cytuj Link to postu
Aga Zgaga 53 Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia w Przywrócenie usuniętej trwającej aukcji W dniu 17.01.2022 o 19:52, Sebastian Olszowski napisał: Od strony sello w aukcjach trwających? Aaaaa, chyba źle zrozumieliśmy Nie ma takiej możliwości w aukcjach trwających Przed wystawieniem oferty, jeżeli już przypisaliśmy do produktu to można właśnie w taki sposób jak poniżej :) W dniu 15.01.2022 o 14:16, Aga Zgaga napisał: Jest możliwość odpięcia oferty od katalogu Allegro, wchodzisz tak jak byś chciał przypisać ofertę i następnie bez wybierania (bez szukania produktu) klikasz na dole "OK". Wtedy produkt odpina się od aukcji Cytuj Link to postu
Polecane posty