Skocz do zawartości

Czy program Sello NX umożliwia zbiorcze wystawianie aukcji Allegro?

Polecane posty

W wersji BETA (nexo 46) nie ma jeszcze możliwości wystawiania, będzie ona dostępna w wersji 47. Natomiast będzie dotyczyć tylko tworzenia i wystawiania pojedynczych ofert. Do zrobienia pozostaje jeszcze moduł szablonów ofert, aby takie zbiorcze wystawianie było możliwe. Funkcja taka pojawi się w jednej z kolejnych wersji.

• 1 miesiąc temu...

Zgłoszenie zostało zrealizowane w wersji 47.0.0. Fragment listy zmian:

"Dodano automatyczną synchronizację stanów oraz widoczności ofert w serwisie internetowym na podstawie zmian stanu/dostępności asortymentu. Wybór ofert do synchronizacji odbywa się przy użyciu cech ofert internetowych.";

• Dziękuję 1
  • 7 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...

Zgłoszenie zostało zrealizowane w wersji 52.0.0.7783. Fragment listy zmian:

• Zbiorcze generowanie ofert z towarów

Możliwość zbiorczego generowania nowych ofert internetowych z towarów pozwoli szybko przygotować towary do wystawienia w serwisie Allegro. Funkcja ta jest uzupełnieniem filtrów umożliwiających wyszukiwanie towarów, które jeszcze nie są wystawione w serwisie lub na wybranych kontach.

• 7 miesięcy temu...

Witaj Marcinie 

w prosty sposób 

Wchodze w oferty przygotwoane sello nx następnie dodaj z kontesktu wybieram konto i jazda tworzę nowy produkt którego np nie ma w allegro dodaje ptaszek gotowy do wystawienia cena mag allegro 

uzupelniam parametry   uwaga jest pobierz z serwisu allegro ale gdy nie ma tego produktu ?  To ja go tworzę prawda ?

Ustalam dostawę

ustalam opis do aukcji 

Caly szereg jaki trzeba wykonać wykonuje nie stety mimo prób mam lipę jednym wielkim słowem :)

W dniu 21.06.2025 o 22:59, Łukasz Graboś napisał:

Dziekuje mialeś rację swietna pomoc a mam jesczejedno pytanie czymając 2 konta tych samych produktów mogę zrobic w sello dwa rózne cenniki ?? np subiekta nexo pro ? masz wiedzę Marcinie 

Można ustawiać domyślne cenniki w wybranym koncie integracji oraz na ofercie, dodaje jeszcze wideo -> 

• 2 tygodnie później...
7 godzin temu, Łukasz Graboś napisał:

Gdzie tkwi błąd 

A jak ustawiłeś ten produkt w ofercie? Próbowałeś wyszukać w zakładce PARAMETRY inny? A może jest taki produkt ale w innej kategorii? 

Jedynie się zastanawiam, bo nie miałem takiej sytuacji. Najlepiej opisz więcej, jak ten produkt znalazł się w Twojej przygotowanej ofercie do wystawienia.

10 godzin temu, MARCIN e-kupowanie.pl napisał:

A jak ustawiłeś ten produkt w ofercie? Próbowałeś wyszukać w zakładce PARAMETRY inny? A może jest taki produkt ale w innej kategorii? 

Jedynie się zastanawiam, bo nie miałem takiej sytuacji. Najlepiej opisz więcej, jak ten produkt znalazł się w Twojej przygotowanej ofercie do wystawienia.

image.png.1daabf236e22328dd388f5599167dea2.png